De Elena Petre,

Ciolacu va câștiga președinția PSD, dar se află în situația de acum 10 ani, atunci când partidul renăștea. PSD trebuie să se schimbe. În 2024 cred că stânga va câștiga tot, dar depinde de oamenii reprezentanți de atunci. Dacă mergem tot cu Dragnea și Dăncilă, zero șanse.

Nu fac alianțe cu alte partide, ci doar pe plan local am putea avea candidați comuni, deci doar colaborări punctuale. În Satu Mare mereu câștigă UDMR, deci acolo voi fi de acord să bat palma cu USR sau PNL.

Populismul întodeauna ucide! În ianuarie 2017, i-am spus lui Dragnea să nu scoată taxa auto, că ne umplem de rable. Tot atunci, i-am spus să nu elimine taxa consulară. După ce Firea a eliminat taxa Oxigen, probabil că va avea o soartă grea. Marea greșeală a PSD a fost că a vrut să aibă toate sectoarele plus Ilfovul. Au avut absolut tot și nu au făcut o reformă. Totuși, să nu credem că dacă Firea pleacă, bucureștenii o vor duce bine. Încă nu am luat susținerea Gabrielei Firea. Cei de drepta nu se înțeleg nici acum, darămite când vor avea puterea. Vlad Voiculescu este omul în spatele căruia se află interese. Fă bani cinstiți, de ce trebuie să iei bani de la amărâți. Firea are prima șansă, iar principalul contracandidat este Nicușor Dan.

Maddie a dispărut în 2007 și nu a fost niciodată găsită. Ce s-a întâmplat acum, după 13 ani
Recomandări
Maddie a dispărut în 2007 și nu a fost niciodată găsită. Ce s-a întâmplat acum, după 13 ani
 

Sper, în continuare, în rolul pozitiv al USR. Că îi schimbă pe cei de la PNL sau îi vor bate. Însă, văd că sunt debusolați definitv. Nu vor anticipate, nu vor nici la guvernare, tot timpul se dau după fusta PNL. USR are 40 de parlamentar, însă Dacian Cioloș nu are niciun parlamentar. Dacă vreți să câștige iar PSD, atunci să-l puneți pe Cioloș iar premier. Nu-mi doresc să ajungă iar PSD la 45% la alegeri! După atâția ani de politică, oamenii vor ca politicienii să termine cu circul.

Marea problemă a fost că Dragnea n-a putut ajunge premier, iar PSD a aruncat țara în aer. Acum, Dragnea a fost înlocuit de Orban. Vrea neapărat să fie premier, cu orice preț!

Dacă Orban n-a știu că pentru PSD cea mai importantă bătălie e cea internă, atunci a greșit. Ciolacu a câștigat absolut toate bătăliile. Parlamentarii PSD nu vor anticipate, deci nu are șanse să treacă anticipatele.

Dacă vrea să rămânem în criză, atunci să-l propună Iohannis tot pe Orban, dar nu are cine să îl voteze în Parlament. Cred că virusul Orban este mai rău decât coronavirusul. I-am spus că nu sunt de acord cu Orban, că nu îl votez. Văd că, mai nou, racolează oameni, exact cum făcea Dragnea. PNL Orban face fix ce a făcut PSD Dragnea. Numiri clientelare. Totuși, electoratul PNL este mai elevat.

În plină criză de sănătate publică, premierul Orban are mesaje liniștitoare. Nu neapărat pentru pacienți, cât pentru industria pharma
Recomandări
În plină criză de sănătate publică, premierul Orban are mesaje liniștitoare. Nu neapărat pentru pacienți, cât pentru industria pharma
 

Iohannis a sus că, după consultări va nominaliza un om. Noi l-am propus pe Remus Pricopie, dar dacă președintele vine cu o propunere, care să nu fie de la PNL, atunci îl vom susține. Toată țara nu e de la PNL, România nu e a PNL. Pe Nicolae Ciucă eu l-am propus la Marele Stat Major, Bogdan Aurescu este un om bun. Președintele nu trebuie să se gândească ce premier vrea Ponta, PSD sau PMP. Trebuie să pui oameni care să nu servească interesele de partid, ci ale României. Susțin un guvern tehnocrat.

Traian Băsescu are oameni băgați la guvernare, dar dacă PNL vrea cu el, ce să le fac. O să se lupte alții pentru noi, că de la noi nu există. În România, nu se poate fără guvern. Iohannis a spus că nu pune premier de la PSD. Foarte bine! Sunt destui român care pot guverna țara, în afară de un membru PNL. Iohannis poate numi un om cu o echipă de miniștrii care să nu fie membru PNL. Pune și tu niște oameni care, cel puțin până în toamnă, să conducă țara, dar problema PNL este scorul din sodaje. Luna de miere a PNL s-a dus! În tri luni au distrus țara

Un spital a comandat substanțe psihotrope în exces, chiar și de 40 de ori mai multe. Antidrogul a intrat pe fir
Recomandări
Un spital a comandat substanțe psihotrope în exces, chiar și de 40 de ori mai multe. Antidrogul a intrat pe fir
 

Nu poți, ca partid aflat la conducere, să îl propui pe Orban și să nu îl votezi. Românii nu dau doi bani pe bătălii politice, ci cine conduce țara. Azi ai nevoie de bani în plus de la buget pentru combatarea epidemiei sau de investiții, dar nu are cine să dea OUG. Liberalii se gândesc numai la alegeri.

UPDATE La președinții de consilii județene nu abrogai OUG și nici legislația. A fost un blat! PSD și PNL au făcut un calcul cinic. Este greu să câștige USR sau Pro România în luptă cu cele două partide.

De 30 de ani avem șmecheri care fac afaceri private cu bani de la stat! Majoritatea spitalelor private nu vor bani de la stat, întâmplător domnul Costache vine de la un spital cu probleme, aflat în insolvență. Nu poți să-i spui privatului ce tarife să aibă. Este singurul sistem de care are nevoie toată țara, dar nu poți schimba sistemul peste noapte. N-au făcut nimic din ce spuneau electoratului, ci doar au schimbat pilele PSD cu cele de la PNL.

Să dai banii de la 90% dintre oameni pentru cei 10% nu merge nici la americani. Costache, Vlad voiculescu, Orban, servesc interese private! Avem peste 20 de milioane de oameni, iar dintre aceștia nu toți își permit la privat.

NU cred că vrea cineva să facă alegeri anticipate în august. Mai avem și criza coronavirus, bursele au căzut, iar 80% dintre seringi și măști se fac în China, dar mă aștept la o criză economică mondială, nu știu dacă la fel ca cea din 2008. Dar nici atunci România nu a fost ocolită! În aceste condiții, România are nevoie de un guvern, pentru că trebuie să tratăm o boală mai grea decât coronavirus: panica!

Am avut o discuție cu cei de la PNL și i-am întrebat de vreți să vă votez și mi-au spus că vor pentru alegeri în două tururi, am fost de acord, pentru secția speciala, nu am fost de acord.

Alegeri în două tururi nu o să avem, o să schimbăm baroni PSD, cu baroni PNL. Secția Specială n-o s-o desființăm.

Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor