De Alexandru Boariu,

Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 18.12.2019, distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 2 pentru obligațiunile emise de Idea Bank.

Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente cuponului nr. 2, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central.

Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligațiuni este de 43,20833 EURO. Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 27.11.2019.

Obligatarii își pot încasa sumele de bani aferente cuponului nr. 2 în conturile de fonduri dedicate ale Participanților la sistemul Depozitarului Central, deschise pe platforma T2S.

Cu o valoare nominală de 1.000 de euro, obligatiunile Idea Bank sunt tranzactionate prin Sistemul Alternativ de Tranzactionare, administrat de Bursa de Valori Bucuresti, incepand cu data de 26.02.2019, sub simbolul IDB24E.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.

Citeşte şi:

Libertatea te ajută | Cărți funciare eliberate gratuit, în județul Dolj. Sunt vizați proprietarii din 24 de localități

3 cărți care te învață istorie altfel

Ce se mănâncă de Revelion – ce nu se mănâncă de Revelion

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută