Mergi direct la conținut »
Ironia poliţiştilor sibieni la adresa unui şofer prins băut la volan: "Mergea pe mai multe cărări decât străzile din intersecţie"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ironia poliţiştilor sibieni la adresa unui şofer prins băut la volan: "Mergea pe mai multe cărări decât străzile din intersecţie"

Ironia poliţiştilor sibieni la adresa unui şofer prins băut la volan: „Mergea pe mai multe cărări decât străzile din intersecţie”

Poliţiştii din Sibiu au făcut azi haz de necaz pe seama unui şofer băut, care a provocat o tamponare pe o stradă din oraș. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, din comuna sibiană Slimnic, abia se mai ținea pe picioare.

De Dragoș Tănase,

„După ce a coborât din mașină, s-a observat că șoferul nostru mergea pe mult mai multe cărări decât străzile din intersecție!”, au scris oamenii legii pe Facebook.

În urma verificării cu etilotestul, s-a constatat că șoferul avea 2,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„De la ce valoare începe un etilotest să se enerveze? Noi spunem că orice valoare peste 0 îi crează bietului aparat un disconfort considerabil. Dar la 2,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, etilotestul tună şi fulgeră”, au mai scris reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Postarea respectivă a fost făcută după ce, în această după-amiază, şoferul băut a produs o tamponare într-o intersecţie din oraş, potrivit Mediafax.

„Victime omeneşti nu au fost. Au suferit doar maşinile. Şi etilotestul… Finalul poveştii putea fi mult mai rău ”, este concluzia ironică, dar tristă și adevarată, a poliţiştilor sibieni.

În luna februarie, o alcoolemie record a înregistrat aparatul alcooltest pentru un șofer din Blaj, acesta arătând pe ecran o valoare 5,86 mg/l. Este peste orice limită atinsă până acum pe șoselele de la noi, și cu mult peste coma alcoolică.

Close
Închide
  Close