Mergi direct la conținut »
Italian, filmat în timp ce distruge mașini cu numere românești. A făcut prăpăd după o ceartă cu un român / VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Italian, filmat în timp ce distruge mașini cu numere românești. A făcut prăpăd după o ceartă cu un român / VIDEO

Italian, filmat în timp ce distruge mașini cu numere românești. A făcut prăpăd după o ceartă cu un român / VIDEO

Un italian a fost filmat în timp ce distrugea mai multe mașini cu numere românești din orașul Civitanova. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a vrut să se răzbune după un scandal cu un român.

Camerele de supraveghere montate într-o parcare au surprins momentul în care un italian alege mașinile pe care apoi le vandalizează. Omul taie cauciucurile, sparge geamurile sau zgârie caroseria.

Bărbatul a fost filmat distrugând mașinile parcate în apropier de Piazza San Martin din orașul italian Civitanova.

Datorită imaginilor și a colaborării cu localnicii, polițiștii au reușit să-l identifice pe bărbat și să-l prindă în timp ce se îndrepta din nou spre piață, relatează ilrestodelcarlino.it, citat de observator.tv.

Polițiștii l-au oprit pentru a-l identifica, iar, în acel moment, bărbatul le-a predat cuțitul cu care a distrus mașinile. Omul a spus că a vrut să se răzbune, după ce s-a certat cu un român. Suspectul este un italian, în vârstă de 62 de ani, care este acuzat de daune agravante și distrugere.

Tot în orașul Civitanova, o româncă a fost atacată cu acid de fostul ei iubit.

sursă foto: captură video


Citește și Schimbările Codului Rutier italian pe înțelesul tuturor. Ce trebuie să știe românii din Italia cu mașini înmatriculate în țară, pentru a nu risca amenzi usturătoare


 

Close
Închide
  Close