Mergi direct la conținut »
Italian omorât în bătaie de un tânăr beat din Botoșani. Motivul uluitor pentru care a comis crima
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Italian omorât în bătaie de un tânăr beat din Botoșani. Motivul uluitor pentru care a comis crima

Italian omorât în bătaie de un tânăr beat din Botoșani. Motivul uluitor pentru care a comis crima

Un italian de 76 de ani a murit la spital după ce a fost bătut cu sălbăticie și lăsat inconștient într-un șanț în comuna Ungureni din județul Botoșani. Bărbatul a fost snopit în bătaie de un tânăr de 21 de ani, scos din minți pentru că nu a fost plătit pentru munca prestată în gospodăria străinului. Agresorul a fost prins de polițiști și arestat pentru 30 de zile.

De Răzvan Mihalașcu,

Incidentul șocant a avut loc, sâmbătă, în comuna Ungureni din Botoșani, după ce Vlad Andrei R., un tânăr de 26 de ani, a terminat lucrul în gospodăria italianului. Aflat în stare de ebrietate, botoșăneanul a declanșat un scandal monstru în momentul în care ar fi cerut să fie plătit pentru munca sa.

Pentru că nu ar fi primit banii promiși, tânărul e acuzat că l-a lovit cu sălbăticie pe italianul de 76 de ani pe care l-a lăsat inconștient într-un șanț pe un drum dintre satele Călugărenii Vechi și Călugărenii Noi, scrie Monitorul de Botoșani.

Un localnic l-a văzut pe italianul bătut, care, la sosirea echipajului de ambulanță, a refuzat să meargă la spital. Pentru că era în stare gravă, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Botoșani, unde a murit la scurt timp după internare.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Vlad Andrei R, tânărul acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Aflați povestea incredibilă a italianului de 76 de ani care s-a spânzurat din dragoste pentru o româncă.


Citește și:

Românii din diaspora care nu au apucat să voteze și-au strigat frustrarea pe rețelele sociale. „Îmi e ciudă. Alții au plâns când ușile secției s-au închis”


 

Close
Închide
  Close