De Dana Aramă,

Asociația lui Ivan Patzaichin, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară, a organizat evenimente pe apă: plimbări cu canotca (o combinație între lotcă și canoe) pentru începători și alte concursuri și concerte pe ponton, pe Dâmbovița. Acum, fostul mare sportiv a rămas fără proiectul respectiv.

„Am primit vestea acum, de la dumneavoastră. Eram la Paris. Ce se întâmplă pe acolo… Acum câțiva ani am avut o regată cu caiace și canoe și am avut un impact bun cu lumea. De aici plecat și ideea că Dâmbovița poate fi foarte atractivă. Cu primăria Capitalei am reușit să schimbăm puțin proiectul. În ultimii cinci ani am avut acolo activități, am avut parteneriat cu Apele Române… Activitatea pe care am desfășurat-o n-a fost comercială. N-am avut restaurante etc… Acum nu a vorbit nimeni cu mine…

Totul a fost triat de noi, așa am atras atenția. Am avut acolo două containere cu materiale. Când a venit primarul a zis să le scoatem că din primăvară începem proiectul…”, a spus Ivan Patzaichin.

Întrebat de Adriana Nedelea dacă a fost căutat sau anunțat de cineva din Primărie, fostul sportiv de performanță a explicat că a încercat să ia legătura cu edilul Robert Negoiță, fără succes.

„Atunci, la început, chiar și domnul primar a fost acolo. A zis că facem un poiect, creăm aici un loc, o să aveți și voi un loc. Până la urmă nu s-a întâmplat. L-am sunat de câteva ori pe domnul primar, nu mi-a răspuns. Iar când l-am găsit a zis că nu l-am căutat. Deși am mesajele la mine, îmi răspundea că îmi mulțumește frumos pentru mesaje”.

Va căuta un alt loc pe Dâmbovița

Ivan Patzaichin nu vrea însă să renunțe la activitatea pe Dâmbovița, pe care nu o consideră foarte prietenoasă cu bucureștenii în momentul de față.

„Probabil că nu i-a plăcut dânsului. Noi o să căutăm alt loc, dacă dânsului nu i-a plăcut. N-avem ce să discutăm, pentru că și Apele Române nu am mai prelungit contractul. Am plătit vreo 6.000 de euro. Nu a mai fost prelungit contractul. Acolo a fost foarte multă lume tot timpul. Copiii făceau mișcare acolo, totul gratuit. Tot Dâmbovița ne-ar interesa, că trebuie să devină mai prietenoasă cu bucureștenii. Trebuie să fie plămânul Bucureștiului, aparat de aer condiționat al Bucureștiului.

Am auzit că Apele Române au dat o licitație pentru restaurantele de acolo. Nu sunt documentat bine, dar așa am auzit. depinde de cei care doresc, dacă doresc sau nu acest lucru. Noi am avut buna intenție să facem ceva pentru oameni”, a declarat Ivan Patzaichin la emisiunea prezentată de Adriana Nedela live pe pagina de Facebook Libertatea.

Libertatea a publicat azi un articol cu dezvăluiri despre modul în care Primăria Sectorului 3 a desființat pontonul pe care asociația lui Ivan Patzaichin îl avea pe râul Dâmbovița, în zona Bibliotecii Naționale.

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni
Recomandări

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni

Între timp, în acea zonă au apărut cinci cafenele, iar Patzaichin a pierdut la început terasa, apoi pontonul și, în final, o mică insulă de stuf unde „se refugiaseră” echipamentele. Primarul Robert Negoiță a explicat pentru publicul ziarului Libertatea că toate erau sub standardul pe care-l dorește în sector.

Citește și:

Ivan Patzaichin a rămas fără ponton pe Dâmbovița, în zona Bibliotecii Naționale, după construirea a cinci cafenele șic! Robert Negoiță: „Aveau niște chestiuni care nu reprezintă o capitală europeană. Să vină să vorbească cu noi”

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta
GSP.RO

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur