Mergi direct la conținut »
James Blunt s-a întâlnit cu echipa Invictus România. "Înțelege ce înseamnă sacrificiile militarilor în teatrele de operații"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > James Blunt s-a întâlnit cu echipa Invictus România. "Înțelege ce înseamnă sacrificiile militarilor în teatrele de operații"

James Blunt s-a întâlnit cu echipa Invictus România. „Înțelege ce înseamnă sacrificiile militarilor în teatrele de operații”

Cântărețul James Blunt a avut o întâlnire cu echipa Invictus România, care va participa la jocurile paralimpice care vor avea loc la Sydney, în Australia.

De Dana Aramă,

Artistul britanic James Blunt a susținut vineri seara un recital la Festivalul Cerbul de Aur de la Brașov. În agenda sa încărcată, cântărețul și-a făcut timp și să se întâlnească cu echipa Invictus România. Este vorba despre o echipă de soldaţi răniți în teatrele de război din Afganistan şi Irak se pregătesc intens pentru jocurile paralimpice Invictus din Australia.


„O întâlnire ca între camarazi, alături de James Blunt!

„Secretul reuşitelor în viaţă nu este să nu cazi, ci de câte ori te poţi ridica.” Nelson Mandela. Acest citat îi caracterizează cel mai bine pe colegii noștri, militari răniți în teatrele de operații, militari ce nu doar că s-au ridicat, dar au și devenit un exemplu de urmat pentru noi toți și ne-au arătat ce înseamnă să fii puternic cu adevărat.

Camarazii noștri ce fac parte din echipa Invictus România și care vor participa la Jocurile Invictus din Sydney de anul acesta, au fost invitați la Festivalul Cerbul de Aur, unde renumitul cântăreț britanic James Blunt a petrecut câteva minute cu ei.

James Blunt a fost ofițer în cadrul regimentului de cavalerie Life Guard al Armatei Britanice, ajungând până la gradul de căpitan. În 1999 a participat din partea NATO ca ofițer înarmat de recunoaștere în timpul Războiului din Kosovo. În timpul conflagrației, Blunt a lucrat pentru Médecins Sans Frontières (MSF sau „Medici Fără Frontiere”). Putem spune că înțelege foarte bine ce înseamnă sacrificiile militarilor în teatrele de operații și cât de mult contează suportul celor din jur.

#InvictusGames #ArmataRomâniei #MApN”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.


Citește și: EXCLUSIV/Uluitoarea explicație a refuzului Spitalului „Sf. Luca” de a o trata pe fata de 22 de ani, în stare vegetativă: ”Pacienta NU are potențial de recuperare”. Au primit-o în spitalul din Paris!


 

Close
Închide
  Close