Mergi direct la conținut »
"Jandarmul cu voce de aur" s-a umplut de bani din muzică. Să vezi ce vilă își ridică în Bragadiru | FOTO Galerie foto
5imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > "Jandarmul cu voce de aur" s-a umplut de bani din muzică. Să vezi ce vilă își ridică în Bragadiru | FOTO

„Jandarmul cu voce de aur” s-a umplut de bani din muzică. Să vezi ce vilă își ridică în Bragadiru | FOTO

Nicolae Lăcătuș, cel cunoscut publicului larg din România drept "jandarmul cu voce de aur", o duce farte bine. Acesta își ridică vilă cu piscină în Bragadiru.

De Dana Aramă,

 

Nicolae Lăcătuș este un tânăr jandarm care a făcut ravagii cu vocea sa, adunând peste un milion de vizualizări cu interpretarea piesei „Eram tânăr cu speranţe”.

Se pare că lui Nicolae Lăcătuș îi merge foarte bine din punct de vedere profesional. Acesta tocmai ce și-a cumpărat un teren în Bragadiru, acolo unde s-a apucat deja să-și ridice casa pe care o visează.

Este vorba despre o vilă imensă, cu piscină, la care „jandarmul cu voce de aur” lucrează de zor, alături de echipele de muncitori.


„Începutul este greu. Prima zi de lucru pentru viitoarea locuință! ? Doamne Ajută.❤️?”, a scris Nicolae Lăcătuș pe contul său de socializare, acolo unde a dat punblicității mai multe imagini cu stadiul în care se află contrucția casei sale.

„Bravo, milițiene. Casă cu etaj și piscină. Bravo, boss!”, i-a scris un internaut.

„Exact așa”, a răspuns el.

„Dumnezeu ne iubește și ne aduce vreme frumoasă! ❤️??? Muncesc cu drag și cu voință, pentru a mea locuință ❤️”, a mai scris Nicolae Lăcătuș.

Citește și: VIDEO/ Primarul norvegian al comunei cu 400 de români de la Cercul Polar: „Nu e un lucru bun pentru România, dar pe mine mă bucură dacă oamenii se stabilesc aici!”

 

Close
Închide
  Close