Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Kate și Will, la Berlin | Prințul George, somnoros pe aeroport, prințesa Charlotte - bucuroasă după ce a primit un buchet de flori

Kate și Will, la Berlin | Prințul George, somnoros pe aeroport, prințesa Charlotte – bucuroasă după ce a primit un buchet de flori

Kate și Will au ajuns în Berlin, a doua etapă a turneului lor, după ce vizita în Polonia s-a încheiat. Prinții George și Charlotte au fost în centrul atenției și de acestă dată, pe aeroport, la fel cum a fost și în Varșovia.

La sosire la Berlin, prințul George a părut să fie … somnoros. Acesta a tras pe Kate de fustă, în încercarea de a-i atrage atenția, s-a frecat la ochi și nu a fost la fel de vesel și zâmbitor cum a fost la celelalte evenimente.

Micul prinț, care va împlini patru ani sâmbătă, nu a fost în cea mai bună formă, așa că atenția s-a mutat către micuța Charlotte.  Aceasta a fost bucuroasă, mai ales după ce a primit un mic buchet de flori din parte comitetului de primire.

Kate (35 de ani) a optat pentru o ținută albastră, în timp ce micuța Charlotte a avut o rochiză asortată. Cât despre prințul George, acesta a avut ținuta sa deja celebră – pantaloni scurți și cămașă.

Cuplul regal a ajuns în Berlin pentru a începe vizita în Germania, unde vor vizita poarta Brandenburg, precum și Memorialul Holocaustului. Totodată, Kate și Will se vor întâlni cu Angela Merke, precum și cu președintele Frank-Walter Steinmeier.

Anterior, cuplul regal a fost în Polonia, țară în care au vizitat un fost lagăr de concentrare, dar au participat și la o petrecere în stradă. Prințul William și Kate efectuează o vizită de cinci zile în Polonia și Germania. De altfel, mai mulţi membri ai familiei regale au efectuat în ultimele luni vizite în ţările europene, iar analiştii au susţinut că este vorba despre o strategie a ”şarmului regal” pentru Brexit, notează Reuters. Prinţul William şi Ducesa de Cambridge au petrecut în luna martie două zile în Paris, în timpul primei lor vizite oficiale pentru a consolida relaţia dintre Franţa şi Marea Britanie. Totodată, prințul Charles și Camilla au venit în România.


Citește și: EXCLUSIV/ O analiză completă. Cum ar trebui impozitată Biserica în România


Foto: EPA

Close
Închide
  Close