Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Prințul William și Kate, turneu în Polonia și Germania. Micuții prinți George și Charlotte, în centrul atenției la sosirea în Varșovia

Prințul William și Kate, turneu în Polonia și Germania. Micuții prinți George și Charlotte, în centrul atenției la sosirea în Varșovia

Ducele și Ducesa de Cambridge au început un turneu în Polonia și Germania, însoțișiu de copiii lor: prințul George, în vârstă de 3 ani, și prințesa Charlotte, în vârstă de doi ani. De altfel, aceștia au fost în centrul atenției, după ce au coborât din avionul în care se afla familia regală, relatează The Telegraph.

Turneul de cinci zile al ducilor de Cambridge în Polonia și Germania a început. Familia regală a aterizat în capitala poloneză, Varșovia, iar prințul George și sora sa, prințesa Charllote, au fost în centrul atenției.

Charlotte, care a fost îmbrăcată cu o rochie înflorată asortată cu o clamă și pantofiori în culori asemănătoare, a fost ținută de mama ei în brațe. De partea cealaltă, prințul George l-a ținut strâns de mână pe tatăl său.

Acesta este al doilea turneu pe care copiii ducilor de Cambridge îl efectuează. Ei au mers anul trecut în Canada, iar acum vor petrece cinci zile în cele două țări. Imediat după ce avionul în care familia regală se afla a aterizat, micuții și-au făcut apariția la geamul avionului, pentru a vedea ce se întâmplă afară. Momentul a fost unul spre deliciul fotografilor, care au surprins imediat apariția celor doi.

În timpul turneului, prințul George și prințesa Charlotte vor avea cel puțin două apariții în public. Înainte de începerea turneului, președinția poloneză a publicat pe Twitter o fotografie cu jucăriile pe care George și Charlotte le vor încerca.

Acesta este prima vizită pe care Kate și Will o efectuează o vizită în Polonia și Germania, deși prințul William a mai mers anul trecut în Germania, a informat înainte de călătorie Palatul Kensington.

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă


Citește și: EXCLUSIV/ Decizia luată de Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, cu puţin timp înainte să devină părinţi


„Dincolo de întâlni cu lideri din mediul de afaceri, membri ai guvernului și ai societății civile, ducele și ducesa vor acorda prioritate oportunităților de a întâlni tineri din ambele țări; de la antreprenori, activiști pentru drepturile persoanelor cu probleme mentale la tinere talente din lumea muzicii și a artelor”, a indicat purtătorul de cuvânt.

Astfel, astăzi, cuplul regal se va întâlni cu liderii polonezi, înainte de a face o vizită la Muzeul Insurecției din Varșovia. Mâine, cei doi urmează să ajungă la Gdansk, urmând să viziteze un lagăr de concentrare nazist din apropiere, să participe la o petrecere în centrul orașului și se întâlnească cu membri ai mișcării Solidaritatea.

Ducele și ducesa din Cambridge vor sosi miercuri în jurul prânzului la Berlin, urmând să mai viziteze Heidelberg și Hamburg în timpul șederii în Germania, a adăugat purtătorul de cuvânt. Turneul lor de cinci zile se va încheia chiar cu o zi înainte prințul George să împlinească vârsta de patru ani.


Citește și: EXCLUSIV/ 10.000 de euro ca să ucizi un singur exemplar. România este un paradis al acestui tip de vânătoare


Foto: EPA

Close
Închide
  Close