De Adrian Ilie,

În prima parte a mesajului, Klaus Iohannis se adresează românilor din diaspora pentru care alegerile au început deja.

”Și voi decideți drumul pe care țara noastră va merge mai departe. Avem acum un număr dublu de secții de votare pentru ca niciunul dintre voi să nu mai suporte umilințele la care au fost supuși PSD, să nu mai stați ore întregi la cozi interminabile”, le-a transmis președintele.

Celor din țară le-a transmis să vină în număr cât mai mare la vot, justificându-și solicitarea printr-un mesaj anti-PSD.

”În 2016, absenteismul a adus la putere PSD, cea mai nocivă guvernare din istoria post decembristă, o guvernare împotriva românilor. La referendumul din mai ați blocat PSD să distrugă România și drumul său european. Lupta continuă și trebuie să rămânem mobilizați pentru că doar printr-un vot categoric vom scăpa definitiv de pesedism, fenomen nociv care nu a permis României să se dezvolte mai mult și mai bine”, a spus șeful statului.

Citeşte şi:

Stareţul mănăstirii unde a fost găsit Ninel Peia: „N-am ştiut că-i candidat la prezidențiale”

Cine intră în turul doi al alegerilor prezidențiale? Ce indică toate sondajele și care sunt marile necunoscute

UPDATE | Alegeri prezidențiale 2019 în diaspora. S-a depășit recordul voturilor în afara țării. Peste 645.000 de români au votat. S-au format cozi la secțiile din Londra