MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2018 15:10 , de Dragoș Sasu

Klaus Iohannis îi răspunde lui Liviu Dragnea: ”Nu am apucături dictatoriale, omul și-a luat o pălărie mult prea mare și a terminat argumentele politice”

Distribuie

Klaus Iohannis îi răspunde lui Liviu Dragnea, după ce liderul PSD l-a acuzat că este implicat în a doua condamnare a sa în dosarul angajărilor fictive. ”Nu am apucături dictatoriale”, a spus președitele României, omul și-a luat o pălărie mult prea mare și a terminat argumentele politice”, a spus Iohannis, într-o conferință susținută la Bruxelles, la finalul summit-ului NATO.

Președintele Klaus Iohannis i-a răspuns lui Liviu Dragnea, după ce acesta a spus  că șeful statului a încălcat, în mod repetat, Constituția și legile țării, ca atare suspendarea se va face ”100%”, cel mai probabil în toamnă.

”„Nu sunt implicat și apucături dictatoriale nu am avut niciodată, nici nu îmi propun să am. Nu l-am ascultat, dar am citit anumite știri. E îngrijorător. Este mai mult decât evident că omul și-a luat o pălărie prea mare. Nu face față. Cu această pălărie prea mare lui Dragnea i s-au terminat argumentele politice și începe cu atacuri la persoană, cu atacuri la familie. E o abordare inadecvată. Dacă ar fi un simplu politician aș lăsa-o așa, la inadecvată, dar este foarte îngrijorătoare, fiindcă acest om este conduce cel mai mare partid, este președintele Parlamentului și conduce prin interpuși Guvernul”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis  a mai adăugat că Liviu Dragnea are o ”obsesie” legată de suspendarea sa.

”Da, presedintele s-a implicat direct în condamnarea mea!”, a declarat, miercuri, la Antena 3, liderul PSD, el precizând că miza principală a lui Klaus Iohannis este ”ca el să nu mai existe”.

Citește mai multe despre condamnare, Parlament, Presedintele Romaniei și PSD pe Libertatea.

Comentarii