Mergi direct la conținut »
Klaus Iohannis îşi continuă campania pentru referendum, la Timişoara: "Dragi studenți, mergeți la urne și apărați-vă interesele!"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Klaus Iohannis îşi continuă campania pentru referendum, la Timişoara: "Dragi studenți, mergeți la urne și apărați-vă interesele!"

Klaus Iohannis îşi continuă campania pentru referendum, la Timişoara: „Dragi studenți, mergeți la urne și apărați-vă interesele!”

Preşedintele Klaus Iohannis i-a îndemnat, vineri, pe studenţii din Timişoara, să meargă să voteze la alegerile din 26 mai şi la referendumul pe Justiţiei. Şeful statului urmează să îşi lanseze volumul „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa la Universitatea Politehnica.

De Valentina Postelnicu,

Şeful statului a participat la dezbaterea „Become your best! – printr-un învățământ superior de calitate, de la Universitatea de Vest.

„În 2016 am încurajat studenţii de atunci să participe la alegeri. Săptămâna viitoare veţi avea din nou această ocazie. Unii dintre dumneavoastră poate pentru prima dată. Este o oportunitate de a vă face vocea auzită în configurarea direcţiei ţării noastre, precum şi a Europei în ansamblul său. Vă încurajez să o faceţi, deşi din multe puncte de vedere Timişul este în „fruncea” ţării, prezenţa la vot a fost o excepţie regretabilă în ultimii ani”, a spus preşedintele.

Klaus Iohannis a menţionat că astăzi ne confruntăm cu consecinţele nefaste ale absenteismului.

„Dragi studenţi, mergeţi la urne şi apăraţi-vă interesele, nu îi lăsaţi pe cei care promit mult însă fac puţin să vă înfrâneze dezvoltarea ca români şi ca europeni!”, a mai afirmat şeful statului la dezbatere.

Şeful statului a mai spus că cei care guvernează în România trebuie să înţeleagă faptul că situaţia de acum din Educaţie, care este dezastruoasă, nu mai poate continua.

Reacţia lui Şerban Huidu după ce a fost ironizat și asociat cu Mario Iorgulescu
Recomandări

Reacţia lui Şerban Huidu după ce a fost ironizat și asociat cu Mario Iorgulescu

„Sunt aici generaţii care merită toate şansele pe care le are de oferit UE. Este inacceptabil ca ţara noastră să rămână atât de mult în urmă, în condiţiile în care trăim într-una dintre cele mai bune perioade istorice ale continentului, cu oportunităţi extraordinare, care pregătesc o veritabilă revoluţie a educaţiei, vorbim de noi programe de mobilitate, de voluntariat, proiecte de cooperare între instituţii din diferite state membre. Mai este nevoie ca şi cei care guvernează în România să înţeleagă faptul că situaţia de acum din educaţie, care este dezastruoasă, nu mai poate continua. Dacă nu ştiu sau nu vor să facă lucrurile mai bine atunci să plece şi să lase locul altora care se pricep, pentru că nu ei, ci românii sunt cei care vor plăti pentru aceste eşecuri”, a spus şeful statului.

El a afirmat că în grupurile de lucru ale proiectului ”România Educată” elevii şi studenţii au fost printre cei mai activi participanţi.


Citeşte şi:

Un tânăr din Buzău a primit nota 2 la purtare pentru că și-a ironizat profesoara, însă conducerea liceului a fost blândă cu un profesor condamnat în trecut pentru pornografie infantilă, care încă predă acolo!

 
 
Close
Închide