Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO | Klaus Iohannis, la Craiova: "Astăzi, sunt un oltean, împreună cu oltenii mei!". Şeful statului, ironii despre autostrada promisă de PSD

FOTO | Klaus Iohannis, la Craiova: „Astăzi, sunt un oltean, împreună cu oltenii mei!”. Şeful statului, ironii despre autostrada promisă de PSD

Preşedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sâmbătă, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL (Sud – Vest- Oltenia), organizată la Craiova.

De Valentina Postelnicu,

Şeful statului a venit împreună cu liderii din conducerea centrală.

În discurs, Klaus Iohannis a atacat PSD-ul şi guvernul condus de Viorica Dăncilă.

El a făcut chiar o ironie la adresa PSD, pentru promisiunile privind autostrada Piteşti-Craiova.

„Am venit pe un drum pe care îl cunosc foarte bine, de la Piteşti la Craiova, m-am aşteptat să găsesc o bucată de drum rapid sau autostradă, pentru că de când sunt eu în politiciă, PSD promite oltenilor ba un drum rapid, ba o autostradă. Dacă aţi văzut -o voi am văzut-o şi eu. În rest, dacă ne uităm prin ţară, PSD a realizat mii de km de autostradă, cu creionul. Dar în fapt, nimic”, a spus şeful statului, menţionând că guvernanţii nu au realizat nici spitalul regional din Craiova.

„PSD-ul, de când ştiu eu, promite cu bani europeni, desigur, acele spitale mari, regionale şi aici, în Craiova. Nu ştiu, cunoaşteţi adresa acestui mare spital regional? Eu nu! Ba mai mult, acum câteva săptămâni, doamna ministru al Sănătăţii, desigur, ne asigura că primele studii de fezabilitate vor fi comandate în această toamnă. Vă daţi seama ce bătaie de joc la adresa românilor, vă daţi seama? După ce au guvernat atât timp, acum ne spun că vor începe hârtiile. Deci, spitale nu avem”, a mai spus Iohannis.

SURSE JUDICIARE: „Sorina Pintea a luat mită din postura de director de spital”
Recomandări

SURSE JUDICIARE: „Sorina Pintea a luat mită din postura de director de spital”

 

El a mai spus că PSD-ul trebuie înlăturat de la putere, prin mijloace democratice, constituţionale.

„Să formăm un guvern pro-european, care să lucreze pentru România, în jurul PNL. După care ne apucăm de treabă şi reconstruim România normală”, a spus Klaus Iohannis.

El a continuat: „Astăzi, sunt un oltean, împreună cu oltenii mei. Şi, împreună, dragii mei, ne dorim mai mult. Noi aici, din Oltenia, ne dorim o ţară europeană, modernă, în care ne simţim bine, noi, românii, din care nu mai pleacă tinerii, în care cei plecaţi vor şi se chiar întorc. Eu, simplu cetăţean, îmi doresc o Românie normală”, a spus preşedintele.

Iohannis a adăugat că acesta nu este un vis care nu poate fi dus la îndeplinire.

„Este proiectul meu politic, este proiectul politic al unei întregi generaţii şi îl vom realiza, împreună!”, a afirmat Klaus Iohannis, în final.

Close
Închide
  Close