MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 14:01 , de Raluca Diaconu

Lacătele iubirii pe un pod din Timișoara, de Ziua Îndrăgostiților/ GALERIE FOTO

Distribuie

Deși vremea nu a ținut cu îndrăgostiții din Timișoara, acest lucru nu i-a împiedicat să-și mărturisească iubirea sub umbrelă, în frig, pe un podeț care traversează Bega. Câțiva tineri îndrăgostiți și-au dat întâlnire pe pasarela pietonală de lângă Parcul Botanic din Timișoara, pentru a prinde lacătele iubirii de Valentine’s Day.

Dacă de dimineață ningea ca-n povești la Timișoara, spre prânz a început să plouă ușor, dar iubăreții nu s-au arătat deranjați nici de precipitații, și nici de gradele scăzute din termometre.

A curs cu declarații de dragoste pe pasarela pietonală. Cei câțiva tineri care au dat curs unei invitații lansate de Clubul Rotaract Cetate și-au scris numele pe lacătele iubirii și le-au prins pe pasarelă, după care au aruncat cheile în Bega drept mărturie a iubirii lor.

Podul Îndrăgostiților, așa cum l-au numit cei de la Clubul Rotaract, a fost pregătit special pentru Valetines Day încă de acum câțiva ani. Miercuri, pe 14 februarie, iubăreții din Timișoara au găsit acolo până și lacăte speciale, unele chiar și sub formă de inimă, dar și baloane care să reprezinte iubirea.

„Vă invităm cu drag să prindeți un lacăt, simbol al iubirii și angajamentului – o amintire demnă de a fi prețuită pentru întreaga viață', transmit tinerii rotarieni, care îi așteaptă pe îndrăgostiți pe podul de lângă Parcul Copiilor până la ora 16.00.

Citește și: VIDEO | De Ziua Îndrăgostiţilor, aşa se spune „Te iubesc!' în alte limbi

Loading...
Comentarii