MENIU CAUTĂ
, de Elvira Gheorghiță

VIDEO/ Laura-Diana Gherman, medic specialist psihiatrie, la „Interviurile Libertatea”. Despre depresie, boala care nu doare

Distribuie

Laura-Diana Gherman, medic specialist psihiatrie, la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” a fost invitată, marți, la Interviurile Libertatea LIVE, pentrua  vorbit despre depresie, boala care nu doare.

Depresia este cunoscută din timpuri străvechi, dar numărul bolnavilor este în creștere la nivel modial, pe fondul creșterii numărului populației globale. Medicul specialist a explicat cele mai cunoscute tipuri de depresie, inclusiv depresia sezonieră și tulburarea bipolară.

De ce sunt copiii și adolescenții depresivi? Se poate vindeca această tulburarea psihică foarte serioasă? Ce tratament, dar mai ales, ce activități pot ajuta ăn tratamentul bolii, sunt alet teme pe care medicul psihiatru le-a abordat la Interviruile Libertatea LIVE.


EXCLUSIV | Uber ia măsuri împotriva șoferilor cu un număr mare de curse anulate. Compania afirmă că fenomenul este în scădere. Ce spun pasagerii și cum se justifică șoferii

Citește mai multe despre boli, Copii, depresie, Interviu și spitale pe Libertatea.

Comentarii