În mod normal conținutul realizat de redacția unui ziar este distribuit astăzi pe mai multe canale, aici fiind vorba despre ziarul tipărit, siteul de internet și pagina de Facebook. Practic, atunci când vorbești despre audiența sau totalul publicului unui ziar trebuie să iei în calcul toate cele trei canale de distribuție. Studiul 360 de grade  este valabil pentru perioada noiembrie 2014- mai 2016.

În clasamentul rezultat din măsurarea audienței, locul doi este ocupat de Click!, cu 680.000 de cititori zilnic, iar locul trei de cotidianul adevărul cu 672.000 de cititori, ambele ziare fiind editate de grupul Adevărul. Potrivit BRAT, 71% dintre cititorii noștri provin din mediul urban și doar 29% din mediul rural, procente apropiate de media din piață.

De asemenea, Libertatea performează și la nivelul notorietății, fiind cunoscut de peste 90% din populația de la orașe și de peste 80% din populația din mediul rural.

Ringier, cel mai mare publisher din România

Și celelalte branduri Libertatea, Suplimentul TV, Libertatea de weekend și Libertatea de duminică au creșteri de audiență, iar titlurile Libertatea adresate femeilor își depășesc și ele competiția. Ringier domină și piața revistelor pentru femei, titlurile deținute sau opertate (Elle, Unica, Viva!, Avantaje, Glamour) având peste 50% din totalul vânzărilor de la chioșcuri, precum și peste 50% din piața de online.

Clasamentul publicațiilor din România

  • Libertatea – 1.067.000 cititori
  • Click – 680.000 cititori
  • Adevărul – 672.000 cititori
Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult