MENIU CAUTĂ

Licitații Imobiliare.ro: Vilă în București, zona Iancului, sub 1.000 euro/mp!

Distribuie

Locuiești în Capitală și ai vrea să faci trecerea de la bloc la curte? Nu te atrage însă varianta de a te muta tocmai la marginea orașului – sau chiar în afara acestuia? Printre proprietățile aflate în executare silită poți găsi și oferte de case amplasate în zone bine cotate ale Bucureștiului.

 

Un exemplu este dat de o vilă din zona Iancului, listată în cadrul secțiunii de licitații de pe Imobiliare.ro la un preț (de pornire) de 268.500 de euro. Structurată pe S+P+E+M, casa a fost construită în anul 1980 și dispune de o suprafață utilă de 315 metri pătrați, în vreme ce balcoanele cumulează circa 26 de metri pătrați. Construcția este amplasată pe un teren de 177 de metri pătrați, cu deschidere de 8,34 de metri.

 

Click pentru detalii și fotografii!

 

Pe lângă localizarea favorabilă și starea bună a proprietății, un important element de atracție al acesteia este, desigur, prețul său. Potrivit ofertelor de terenuri pentru construcții listate pe Imobiliare.ro, pentru lotul aferent vilei în discuție putem lua în considerare o valoare totală de 70.800 de euro (la un preț minim de 400 de euro pe metru pătrat); asta înseamnă că, pentru casa în sine, prețul de achiziție ar ajunge la circa 630 de euro pe metru pătrat util. Raportând suma de 268.500 de euro doar la suprafața casei, rezultă o sumă de aproximativ 850 de euro pe metru pătrat util – ce se situează, oricum, sub media practicată pe piața liberă a apartamentelor.

 

Vezi terenuri de vânzare în zona Iancului!

 

Comentarii