La spitalul Universitar se regăsesc următorii


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lista victimelor care se află la Spitalul de Arși Grivița


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lista victimelor care au ajuns la Spitalul Bagdasar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tragedia s-ar fi produs după ce în cadrul show-ului susținut de trupa Goodbye To Gravity, pentru care organizatorii au pregăti materialele pirotehnice. Flăcările au cuprins un stâlp din club și s-au extins cu repeziciune, din cauza spațiului mic și a materialelor din jurul scenei. Tavanul s-ar fi prăbușit peste tinerii aflați în club.
UPDATE | INCENDIU violent într-un club din București! Bilanț PROVIZORIU: 40 oameni AU MURIT, peste 88 au suferit arsuri grave | FOTO&VIDEO
De altfel, varianta materialelor pirotehnice folosite în acel spațiu închis se confirmă și din anunțul publicat anterior de organizatori:
”Goodbye To Gravity: Lansare ‘Mantras of War’ la Club Colectiv
Intrarea este liberă, iar accesul publicului în club se face începând cu ora 20:30.
Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum și de efecte pirotehnice și decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitați speciali, un after-party de Halloween marca GTG și multe alte surprize!
Accesul la concert va fi liber, iar CD-ul ‘Mantras of War’ precum și merch-ul, special creat pentru acest eveniment, vor fi disponibile la prețuri promoționale.