„Eu am respectat solicitarea doamnei Doina Pană de acum câteva luni. Primul om la care a venit a fost la mine. Mi-a arătat analizele. Sigur că nu era într-o stare deloc bună. Dumnezeu a ajutat-o să scape și îi doresc multă sănătate. După părerea mea Doina Pană a fost cel mai curajos ministru care s-a ocupat de păduri. Radarul pădurilor pe care l-a pornit a scăzut foarte mult tăierea de păduri și a deranjat interese uriașe”, a spus Liviu Dragnea la România Tv.

Liderul PSD crede că ancheta DIICOT în acest caz se desfășoară cu încetinitorul.

„Ceea ce nu înţeleg eu este de ce ancheta de la DIICOT trenează, cum nu înţeleg de ce anchetele în ceea ce priveşte sesizările făcute de unii oameni cu probe, cu declaraţii, cu înregistări, despre ceea ce s-a întâmplat în realitate în spatele evenimentele din 10 august, trenează”, a spus Dragnea.

Doina Pană, fostul ministru al Apelor și Pădurilor, a dezvăluit pe 8 mai , la Antena 3, că motivul pentru care și-a dat demisia din Guvern, în ianuarie 2018, a fost otrăvirea cu mercur.

Doina Pană a demisionat pe 3 ianuarie 2018 din funcția de ministru, invocând la acea vreme motive de sănătate.

Doina Pană, fostul ministru al Apelor și Pădurilor, a susținut miercuri, la Antena 3, că motivul pentru care și-a dat demisia din Guvern, în ianuarie 2018, a fost otrăvirea cu mercur. Doina Pană a demisionat pe 3 ianuarie 2018 din funcția de ministru, invocând la acea vreme motive de sănătate.


Confesiunile femeii pe care Dragoș Bîrligea, patron de videochat, a încercat s-o omoare într-un accident de circulație. „M-a amenințat că mă decapitează și m-a ținut dezbrăcată în câmp cu cuțitul la gât, la -10 grade”