Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea merge la închisoare. Liderul PSD va fi încarcerat la Rahova
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Liviu Dragnea merge la închisoare. Liderul PSD va fi încarcerat la Rahova

Liviu Dragnea merge la închisoare. Liderul PSD va fi încarcerat la Rahova

Liviu Dragnea urmează să fie încarcerat la penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive. 

De Andreea Radu,

ICCJ a menținut decizia luată la judecata pe fond a dosarului. În perioada următoarea, Liviu Dragnea poate alege să se predea la Poliție sau Parchet ori să aștepte la domiciliu să fie preluat.

După ce va ajunge la penitenciarul Rahova, liderul PSD va intra într-o perioadă de carantină timp de 21 de zile. La finalul celor trei săptămâni se va decide unde Dragnea va executa pedeapsa și regimul de executare.

Liviu Dragnea  a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, în iunie 2018, la judecata pe fond a dosarului, sentință pe care a contestat-o în septembrie. O lună mai târziu a început judecata în apel, care s-a finalizat după 10 termene, pe 20 mai 2019.

Dragnea mai are o condamnare definitivă, la 2 ani de închisoare cu suspendare, primită în dosarul Referendului, în aprilie 2016. Dacă președintele PSD va primi o pedeapsă cu închisoarea în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, suspendarea din primul dosar va fi anulată și liderul PSD va executa și cei doi ani.


Tolo: Încă un nevinovat intră la închisoare. Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni cu executare!


 

Close
Închide
  Close