Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea spune că legea împotriva dublului standard presupune ”Amendă de 4% din toate încasările și confiscarea tuturor produselor”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Liviu Dragnea spune că legea împotriva dublului standard presupune ”Amendă de 4% din toate încasările și confiscarea tuturor produselor”

Liviu Dragnea spune că legea împotriva dublului standard presupune ”Amendă de 4% din toate încasările și confiscarea tuturor produselor”

Președintele PSD, Liviu Dragnea a anunțat pe pagina sa de Facebook că depune, marți, la Parlament o propunere legislativă împotriva dublului standard.

Potrivit proiectului lui Dragnea, toate companiile care practică dublul standard ar urma să fie amendate cu 4% din încasări și confiscarea produselor.

”Este primul pas major al PSD împotriva companiilor care vând în România produse asemănătoare, dar de o calitate inferioară față de cele vândute în Occident. Este însă nevoie și de patrioți în Parlamentul European care să se asigure că dublul standard privind calitatea alimentelor, medicamentelor și a altor bunuri de larg consum vândute pe piața europeană va fi complet eradicat”, scrie președintele Camerei Deputaților în postarea de pe Facebook.

El continuă spunând: ”La fel cum ne-am luptat în România să creștem pensiile și salariile pentru a reduce decalajele dintre cetățenii români și cei europeni, tot așa ne vom bate în Parlamentul European pentru ca România să fie respectată și să aibă un tratament egal cu celelalte state ale Uniunii Europene”.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la Antena 3, că a semnat proiectul de lege de taxare a firmelor care practică dublul standard și comercializează în România mărfuri de calitate inferioară faţă de produsele din alte ţări occidentale.

Liviu Dragnea a mai spus că proiectul va fi adoptat în Parlament în sesiunea aceasta. „În procedură de urgenţă o scoatem această lege, pentru că este o lege vitală pentru noi. Noi oricum avem majoritate şi o scoatem. Şi eu sunt curios dacă o semnează (n.r.: Klaus Iohannis) pentru că e o lovitură exact pentru stăpânii lui. (…) Zilele trecute nişte oameni de bine îmi spuneau că să aşteptăm să vedem ce face Uniunea Europeană. Legea asta nu încalcă nicio lege din tratatul Uniunii Europene”, a mai afirmat Dragnea.


Citește și: ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 | Barometrul Academiei Române: Peste 39 la sută dintre români vor merge „sigur” la vot


 

 
 
Close
Close
Închide