De Mihai Niculescu,

„Coșmarul pe care îl trăiește România de 3 ani a încetat astăzi, Parlamentul României a demis Guvernul PSD, care și-a bătut joc de România așa cum a nu făcut-o nimeni timp de 30 de ani. Mulțumesc președintelui Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moțiuni, mulțumesc colegilor și partenerilor politici care ne-au fost alături și au stat până la sfârșit, rezistând la cele mai ticăloase și mizerabile oferte din ultimii 30 de ani făcute de o putere care a servit infractorii.

Se încheie o perioadă de distrugere, de ură și divizare, începe o perioadă în care guvernul va fi readus în slujba cetățeanului”.

PNL incepe deja discuțiile pentru componența noului guvern a mai spus Orban.

„Mâine la 9 am convocat Biroul Politic Național PNL pentru a stabili strategia și echipa care va reprezenta partidul în consultările de la Cotroceni, mandatul cu care ne vom duce la Președintele României. Îi respect pe toți parlamentarii care au avut puterea să reziste tentațiilor și amenințărilor la care au fost supuși”.

Ludovic Orban a spus că urmează o perioadă de discuții și negocieri în interiorul fiecărui partid politic. Deși a evitat să avanseze orice fel de nume până după BPN PNL, Orban a răspuns unei întrebări a unui jurnalist despre o posibilă nominalizare ca premier.

„Faza 1 s-a încheiat, fiecare formațiune politică va decide care va fi poziția și mandatul la consultările de la Cotroceni. Declarațiile privitoare la ce vom face le vom da după dezbaterea din forurile statutare ale Biroului Politic Național.

Se știe că propunerea partidului pentru funcția de premier este președintele PNL, adică în persoana mea, Ludovic Orban”.

Citeşte şi:

Rămășițele fostei platforme industriale RAFO se vând pe OLX. Un teren din fostul combinat Carom, scos la licitație cu 4,5 milioane de euro

La patru ani de la Colectiv, Clinica de Mari Arși de la Timișoara a fost inaugurată de ministrul Sănătății. Doar trei saloane din cinci sunt deschise. Pintea: „E o zi istorică”

Justiția noastră judecă la mica înțelegere. De la 17 ani de puşcărie la condamnare cu suspendare pentru pedofilii străini care „vânează” copii în România

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente