Mergi direct la conținut »
A fost elucidat misterul lupului care se plimba pe străzile orașului Pantelimon
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > A fost elucidat misterul lupului care se plimba pe străzile orașului Pantelimon

A fost elucidat misterul lupului care se plimba pe străzile orașului Pantelimon

Un animal care seamănă izbitor cu un lup a fost văzut, pe 1 ianuarie, în orașul Pantelimon, lângă București. Acum, însă, misterul "lupului" filmat pe străzile din acel orașpare să fie rezolvat, după ce un apel pentru găsirea lui a fost descoperit pe Facebook.

Pe rețeaua de socializare a fost lansat un apel al stăpânei unui câine din rasa „Lup Cehoslovac”, care a dispărut în urmă cu o săptămână din zona Periș. Astfel, femeia cerea ajutorul internauților, pentru găsirea acestuia, informează Observator TV.

Poliţia Locală a anunţat că va continua să îl caute în zilele care urmează, iar când va fi prins, va fi dus la un adăpost. Locuitorii din Pantelimon au fost îngroziți, după ce credeau că au văzut un lup prin centrul orașului.

FOTO – Captură video


Citește și… REPORTAJ | Vis de copil. Floriana, copila de 10 ani care a devenit prinţesă pentru o zi, în „palatul” stilistului Cristi Pascu


 

Close
Închide
  Close