Mergi direct la conținut »
Criminala de la metrou poate răspunde penal pentru faptele sale
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Magdalena Șerban, femeia care a aruncat în fața metroului două tinere, înjură pe toată lumea în pușcărie! Expertiza a fost finalizată

De Remus Vlad, . Ultimul update Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 10:48

Magdalena Șerban, femeia care a aruncat în fața metroului două tinere, nu pare să-și mai revină. Închisă în Penitenciarul-Spital Jilava pentru expertiza medico-legală, asasina se comportă în ultimul hal cu angajații instituției. oricine are contact cu ea, fie și vizual, se alege cu o ploaie de înjurături și amenințări ca la ușa cortului.

Ad placeholder

Nu a trecut decât o săptămână de la incidentul prezentat în exclusivitate de Libertatea. Atunci, vă relatam faptul că Magdalena Șerban a atacat trei gardience care o escortau. Zilele au trecut și comportamentul celei care e acuzată de omor și tentativă de omor nu s-a schimbat.

Angajații pușcăriei s-au obișnuit cu înjurăturile criminalei

Sursele noastre spun că femeia nu scapă nici o ocazie pentru a-și face numărul. Fie că este vorba de angajate ssau de angajați, toți au parte de același tratament. Cuvinte tăioase, grele, ferecate parcă în trupu-i captiv de boală, îi ies din gură. Cei care, prin prisma meseriei, au de-a face cu individa s-au obișnuit deja și trec cu vederea ceea ce li se întâmplă. Știu, în sinea lor, că femeia are unele probleme de sănătate, probleme ce, cu siguranță, ar trebui tratate.

Expertiza medico-legală a fost finalizată, urmează să fie redactat raportul

Pe de altă parte, reporterii Libertatea au aflat că medicii legiști au finalizat expertiza în cazul criminalei de la metrou. Magdalenei Șerban i s-au făcut analize de sânge, radiografii, s-a stat de vorbă cu ea și a fost observată, pentru o perioadă de timp, în celulă. Toate aceste rezultate, de la toate aceste proceduri urmate de cadrele medicale vor contura un tablou al stării de sănătate și și unul psihologis și psihiatric, ce ar putea arăta dacă femeia suferă de vreo boală mintală. Raportul va fi gata la începutul anului viitor.

Două tinere aruncate în fața metroului. Una a scăpat, alta a murit

În urmă cu două săptămâni, Magdalena Șerban a împins două tinere pe șinele metroului de la Costin Georgian. Și Dristor 1. Dacă în primul caz, Anne Mary Costache, o fostă sportivă de performanță, a avut puterea să se răsucească și să evite o moarte ce o pândea la marginea peronului, în al doilea ca, Alina Ionela Ciucu nu a mai avut nici o șansă.

Ad placeholder
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close