Gina Matache și-a exprimat nemulțumirea vizavi de cazurile de viol și de pedofilie și a tras un semnal de alarmă pe contul său de pe o rețea de socializare.

„Oare mai trebuie să fie agresați copilașii? Oare cât să mai stăm să așteptăm cu mâinile în sân? Chiar dacă vedem, auzim, zilnic, de cazuri noi, nu vă doare sufletul? Domnilor burtoși care faceți legile, faceți ceva pentru copilașii noștri, Dați un exemplu,două, trei… o lege de urgență: PEDEAPSA CU MOARTEA PENTRU ANIMALELE ASTEA DE PEDOFILI!!!!! Nu mai stați să dormiți că vitele pe voi. Sunt cazuri extreme, deci măsuri extreme. Nu mai ascundeți gunoiul sub preș. Sunt mulți nenorociți, deci hai dați dracului legea asta să scăpam de ei!”, a afirmat ea.

Artista a făcut și un apel pentru ca mamele să fie unite în încercarea de a schimba ceva în acest sens.

„Și voi mame, bunici, surori, haideți să ne facem legile în favoarea copilașilor noștri. Să ne așezăm toate scut pentru copilași. Cereți PEDEAPSA CU MOARTEA! Știu că risc să par nepopulară, dar nu-mi păsa. Vreau să ne fie copilașii în siguranță. În jungla asta de politicieni burtoși și libidinoși se ascund și demenți care ne corup tinerele. Văd pe stradă, aud de la mame cum unii dintre boșorogi le batjocoresc copilele. Femei, cereți PEDEAPSA CU MOARTEA! Dacă vă pasă de soarta copilașilor, faceți ceva! Măcar aici, pe paginile astea de Fb ,de Instagram cereți toate PEDEAPSA CU MOARTEA! Prima postare de azi așa ar trebui să sune”, a încheiat Gina Matache.

Citeşte şi:

Helen Drăghici a reclamat la Poliție și la Protecția Copilului că soțul îi abuzeză fetele încă de acum 2 ani, dar nu a fost crezută. De la ”nu există probe” la ”ești paranoică”

Patru fete agresate sexual în 8 ani: 2 fiice, o nepoată, o prietenă a fetelor. Bogdan Drăghici organiza competiții între fete, lua câștigătoarele în deplasările lui și le abuza sexual

Un bărbat din Vaslui este suspectat că a violat o fată de 12 ani, pe care o avea în plasament

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși