MENIU CAUTĂ
26 Iun. 2013 11:19

Mama moartă în Muntenegru, fiica a scăpat ca prin minune. Trupul neînsuflețit al femeii, în orașul natal, Cluj-Napoca!

Distribuie

Cele două femei, mamă şi fiică au plecat sâmbătă de la Cluj la Timişoara, unde s-au alăturat grupului de excursionişti, care urmau să meargă în circuitul din Balcani.
După noaptea petrecută la Belgrad, au trecut prin accidentul de autocar. Maria Loredana s-a trezit la spital, cu contuzii la spate şi membre şi i s-a spus că mama ei este la terapie intensivă. A transmis acasă, prin asistenta româncă, că Aurora Morar este în viaţă. Speranţele familiei s-au năruit însă marţi în jurul prânzului, când la uşă au bătut poliţiştii şi au anunţat tragica veste.
Soţul Aurorei Morar, Alexandru, a plecat la Bucureşti cu fiul Sorin, într-o cursă contra cronometru. Se vor întoarce în această seară la Cluj-Napoca împreună cu supravieţuitoarea Maria Loredana. Tânăra îşi va conduce mâine mama pe ultimul drum. Deocamdată de vegherea femeii decedate în accident se ocupă doar fratele Vasile Mocan.
Citește și:

  • DECIZIE EMOŢIONANTĂ a muntenegrenilor, referitoare la românii morţi în accident
  • GAFĂ MONUMENTALĂ a unui ministru din Guvernul Ponta în legătură cu victimele accidentului din Muntenegru
  • Mărturia băiatului muntenegrean lovit de autocarul groazei, înainte de accident – VIDEO
  • Datori vânduţi la bănci. Patronii firmei care a efectuat cursa morţii în Muntenegru se luptă în instanţă pe legea falimentului

Citește mai multe despre Accident pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii