MENIU CAUTĂ

Mama primarului Constanței a ajuns la Poliție, după ce ar fi luat 5 buletine de vot. Reacția lui Făgădău: „Plânge, a zis că i s-au dat buletinele de vot și nu a verificat câte a primit”

Distribuie

Incident într-o secție de votare din Constanța, în timpul alegerilor europarlamentare. Mama primarului orașului, Decebal Făgădău, este acuzată că a sustras 5 buletine de vot de pe masă. Teodora Făgădău, în vârstă de 70 de ani, este audiată la secție. 

Primarul Constanței susține că mamei sale i-au fost înmânate cele cinci buletine de vot și că ea nu a verificat câte a primit.

Mama e la Poliție, plânge, a zis că i s-au dat buletinele de vot și nu a verificat câte a primit. Mama are 70 de ani, era împreună cu tatăl meu și nu a avut niciodată în intenție așa ceva. Sunt convins că această situație va fi elucidată imediat. M-a sunat plângând, de la Poliție. Regretă acest incident în care a fost târâtă fără să vrea doar pentru că poartă numele meu. Sunt convins că situația o să se lămurească”, a declarat Decebal Făgădău pentru Info Sud-Est.

Citește mai multe despre Alegeri europarlamentare pe Libertatea.

Comentarii