Mergi direct la conținut »
VIDEO | Mama unui fotbalist brazilian de la Campionatul Mondial a fost răpită
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Mama unui fotbalist brazilian de la Campionatul Mondial a fost răpită

VIDEO | Mama unui fotbalist brazilian de la Campionatul Mondial a fost răpită

Mama brazilianului Taison a fost răpită din fața casei ei de un grup de mascați. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care femeia a fost luată pe sus. 

Rosangela Barcellos, mama fotbalistului care joacă pentru clubul din Ucraina, Shakhtar Donetsk, a fost luată pe sus, luni, din fața casei ei din Pelotas, statul Rio Grande do Sul, potrivit theguardian.com.

Deși rudele femeii au fost prezente la atac, nimeni nu a putut face nimic celor patru indivizi mascați care au coborât dintr-o mașină hotărâți să o răpească pe Rosangela.

Din fericire, autoritățile au acționat imediat și au reușit să le dea de urmă infractorilor și să-i aresteze într-o casă de lângă Monte Bonito.

Camerele de supraveghere de lângă casă au surprins momentele de teroare prin care a trecut Rosangela. Ea nu a fost rănită în timpul răpirii, deși a fost găsită cu mâinile legate, într-un garaj al infractorilor.

Autoritățile braziliene nu știu deocamdată care era planul răpitorilor, dar știu că în casa lor au fost găsite un revolver, o pușcă, cocaină și marijuana.

 


REPORTAJ/ Gabriela Moise este șefă de promoție și va îmbrăca în curând haina de jandarm: „Nu-mi place să-mi planific viitorul în detaliu, ci să mă surprindă”


 

 

Close
Închide
  Close