De Petre Dobrescu,

Lauren Fulbrook, 30 de ani, din Worcestershire, Marea Britanie, a declarat că sănătatea fiului ei Alfie a s-a deteriorat rapid atunci când a dezvoltat simptome, inclusiv o temperatură mai mare de 42 de grade C, halucinații și vărsături.

Lauren a spus că se teme de viața lui Alfie, întrucât zăcea neputincios pe un pat de spital și o întrebă: „Mami, o să mor?”, scrie Daily Mail.

Mama băiatului a publicat poze cu băiatul ei | Foto: Lauren Fulbrook


Numind-o „cea mai grea experiență a vieții mele”, femeia a postat o mărturie pe Facebook pentru a avertiza alți părinți că până și copiii fără problemei de sănătate secundare pot contracta Covid-19.

Totul a început după o lecție de înot

Mama a povestit cum starea lui Alfie s-a deteriorat după ce a participat la o lecție de înot săptămâna trecută.

Ea a spus: „A început să arate ciudat lunea trecută și am pus-o pe seama faptului că a înghițit prea mult clor de la lecția de înot în acea zi.

„Apoi a început o tuse asemănătoare unui lătrat, iar starea lui s-a înrăutățit pe tot parcursul zilei de marți, apoi temperatura lui a crescut brusc în noaptea de marți și a urcat direct la 38,4 așa că a trebuit să-l nu-l trimit la școală.”

Medic la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Hunedoara: “DSP ține testele COVID-19 la sertar”
Recomandări

Medic la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Hunedoara: “DSP ține testele COVID-19 la sertar”

 

Alfie spunea că este în regulă și se simte bine – lucru pe care îl face în mod normal. Dar joi, temperatura lui a atins 42,3 și nu am putut să-l dau jos din pat.

Lauren Fulbrook

Ea a explicat: „Nu mânca, nu putea bea dec\t cu greu și a spus că nu se poate mișca. Așa că am sunat la 112  și au trimis o ambulanță dimineața, dar mi-au spus că spitalul e atât de ocupat încât nu l-au putut interna. I-au scăzut temperatura și mi-au spus dacă aceasta va crește la loc, să sun la 999”.

„Mai târziu în seara aceea vomită, halucina, plângea, ținându-și capul spunând că se simte că va exploda și că îl dor așa ochii, așa că ambulanța s-a intoors, iar medicii ne-au spus că trebuie să ne întoarcem la spital.”

La sosirea la spitalul din Worcester, Lauren a spus că li s-au dat măști de purtat și că a fost direcțitonată într-o cameră de izolare unde Alfie a testat pentru Covid-19.

Spitalul arăta ca un oraș-fantomă

Ea a descris spitalul drept un „oraș fantomă” și a spus că personalul medical purta echipament de protecție și măști în orice moment.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

Deoarece Lauren suferea și de o tuse, i s-a permis să rămână lângă Alfie și s-a dat un pat în unitatea de izolare în urma rezultatelor pozitive pentru coronavirus.

„Nu aș putea da vina pe personalul spitalului. M-au liniștit, m-au ținut la curent și m-au întrebat dacă vrea ceva. Mi-au adus chiar și ceai și cafea! ”, a precizat aceasta.

După ce au fost ținuți peste noapte de joi până vineri seara, Lauren a spus că spitalul le-a permis să se întoarcă acasă cu restricții de izolare strictă.

„Cei de la spitall ne-au spus că atâta timp cât aș putea să-i dau medicamente lui Alfie – vom putea să ne autoizolăm pe toți acasă. El încă se recuperează acum după o săptămână și o zi. Astăzi este prima zi în care a cerut mâncare și s-a jucat puțin. El mai are o tuse și o temperatură ușoară, dar este din ce în ce mai bine”, a precizat aceasta.


Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres