De Mihai Niculescu,

Femeia de 33 de ani era manageră zonală la o societate de săli de jocuri și pariuri sportive, și a raportat la Poliție furtul unei genți din mașina personală, pe care o lăsase descuiată, în Giurgiu. Ea le-a spus polițiștilor că sunt banii din încasările de la două puncte de lucru, arată Gazeta de Sud.

„Poliţiştii au demarat activităţile specifice de cercetare şi au constatat faptul că, deşi femeia a susţinut că a fost victima unei infracţiuni de furt, aspectele relatate nu sunt reale şi aceasta şi-a înscenat furtul cu ajutorul concubinului şi al unui prieten care, în ziua de 21 ianuarie, au sustras din maşina femeii, neasigurată, o geantă care, ulterior, s-a dovedit că la momentul producerii presupusei fapte de furt era goală” au tranmsis reprezentanții Poliției.

Oamenii legii au aflat că banii au fost sustrași de manageră din decembrie anul trecut prin întocmirea în fals a documentelor de depunere la unităţile bancare.

Ea este cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi inducerea în eroare a organelor judiciare.

Sursa foto: Pixabay

Citeşte şi:

Ministerul Sănătății: Românii care se întorc în țară din zonele italiene cu coronavirus, în carantină 14 zile

LIVE UPDATE – Coronavirus în Europa | Cea mai neagră zi în Spania: 849 de morți în doar 24 de ore. Numărul de bolnavi a depășit 90.000

Pariul Mădălinei: primul restaurant din România unde nimic nu se aruncă, totul se transformă. Ce gust au chipsurile din zaț de cafea și piureul din coji de mere?

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres