De Bobi Neacșu,

Mai multe înregistrări din luna februarie de la raportul de gardă al Spitalului de Neurochirurgie din Iași arată cum se comportă managerul unității medicale, Lucian Eva. Profesorul Ion Poeată a fost umilit în faţa medicilor rezidenţi, după care nu i s-a mai prelungit contractul de muncă, pentru că ajunsese la vârsta de 65 de ani, scrie Reporter de Iaşi.

„Bați câmpii! Măi omule, bați câmpii. Ești atât de nătâng, încât nu-ți dai seama. Pune mâna și du-te la pensie. Nu învățați după el (către rezidenți – n.r.). Nu ascultați ce spune, el nu înțelege neurochirurgie (…) E praf și pulbere. El n-are coloană vertebrală, nu înțelege rolul coloanei vertebrale în existența unei ființe umane”, i-a strigat managerul Eva profesorului Poeată în fața întregului corp medical de la Neuro.

O altă înregistrare cu managerul Lucian Eva arată cum acesta jignește un medic rezident străin, spunându-i că nu vorbește corect limba română.

Sunteți căsătorit cu o româncă? Nu? Bun. Luați-vă o amantă româncă atunci să vă învețe corect limba română și după aia veniți frumos și ne prezentați aici cazul.

Lucian Eva, către un rezident străin:

Citiți articolul integral pe reporteris.ro

Lucian Eva este fratele procurorului condamnat Emilian Eva, care a fost numit manager al Spitalului Săpoca de fostul ministru Costache pentru 24 de ore. Totodată, Lucian Eva a fost coleg de facultate cu fostul ministru al Sănătății, Victor Costache.

Citeşte şi:

Primăria Sectorului 5 renunţă la una dintre licitaţiile de promovare după ce Libertatea a scris pe ce se cheltuie 500.000 de euro

Cel mai circulat drum din România, liber în zi de weekend, în timpul stării de urgență. 45 de minute Nistorești – Predeal!

Medicii de la Suceava, deja în conflict cu Armata. Soluția militarizării spitalelor, eșecul democrației noastre

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați