De Valentina Postelnicu,

Ministrul a anunţat că, începând de sâmbătă, o echipă formată din toate ministerele am lucrat non stop pentru a transmite premierului, spre aprobare, nota de fundamentare care va fi trimisă peşedintelui Klaus Iohannis, pentru a emite decretul privind instituirea stării de urgenţă.

„Ştiu că starea de urgenţă prespune schimbarea modului de viaţă şi este un moment de frică şi neînţelegere. Trebuie să conştientizăm că este spre binele nostru, al tuturor.Fac apel la calm şi solidaritate, este nevoie să fim uniţi, toleranţi şi să ajutăm fiecare după puteri”, a spus Vela.

Potrivit ministrului, starea de urgenţă va ajuta autorităţle să ia măsuri pentu revenirea infecţiei cu coronavirus.

„Este nevoie de colaborarea fiecăruia dintre dumneavoastă. Să acţionăm cu calm. Fiecare poate contribui la reducerea riscului de propoagarea a virusului”, a mai spus ministrul, repetând regula de a evita deplasările care nu sunt necesare, dar şi limitarea contactului cu alte persoane.

Vela: „Urmează zile complicate pentru cei din teren, pentru medici”

Ministrul a mai spus „urmează zile complicate pentru cei din teren, pentru medici, pentru personalul din unităţilor sanitare, dar şi pentru pompieri, poliţişti şi jandarmi”, el dând asigurări că le vor fi asigurate condiţiile pentru a lucra.

El a transmis un mesaj către români.

„Dumneavoastră, cetăţenii, puteţi sprijini efortul nostru, al tuturor, rămânând acasă”, a spus Vela.

„Sunem o naţiune puternică, haideţi să arătăm, împreună, acest lucru”, a spus Marcel Vela în încheierea conferinţei de presă.

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare