13 Oct. 2017 12:07

Masacrul din Las Vegas | Cronologia atacului, modificată de poliție. Reprezentanții hotelului nu sunt de acord cu această versiune

Distribuie

Poliția din Las Vegas a modificat cronologia atacului armat și a anunțat că Stephen Paddock a tras mai întâi asupra unui agent de pază al hotelului, iar câteva minute mai târziu a deschis focul asupra mulțimii. Reprezentanții hotelului nu sunt însă de acord cu această versiune, relatează CNN.

Recent, autoritățile din Las Vegas au anunțat că Stephen Paddock a tras mai întâi asupra agentului de pază Jesus Campos și l-a rănit. Șase minute mai târziu, autorul celui mai sângeros atac armat din istoria Statelor Unite a deschis focul asupra mulțimii. Această versiune privind cronologia atacului a ridicat multe semne de întrebare. Cea mai importantă întrebare a fost dacă nu cumva atacul putea fi prevenit. Inițial, autoritățile au anunțat că Jose Campos a încercat să intre în camera lui Paddock, în timp ce atacul armat era în desfășorare.

Noua versiune a autorităților nu este susținută și de reprezentanții hotelului, care afirmă că noua cronologie a autorităților este greșită.

„Știm că s-a tras asupra mulțimii prezente la festival în același timp sau 40 de secunde după ce Jesus Campos a raportat primele focuri de armă prin stația radio”, au anunțat reprezentanții hotelului. Poliția din Las Vegas a refuzat să răspundă acestor comentarii.

Astfel, cronologia masacrului din Las Vegas este în continuare neclară. Totodată, motivul pentru care Stephen Paddock a deschis focul asupra celor care se aflau la festivalul de muzică Route 91 rămâne un mister. 58 de oameni au murit și aproape 500 au fost răniți, după ce bărbatul de 64 de ani a tras asupra mulțimii.


Citește și: INTERVIU VIDEO/ Medicul ORL-ist Codruț Sarafoleanu: „Tinerii pot ajunge surzi la 30 de ani dacă ascultă în căști muzică dată la maximum'


Loading...
Comentarii