De Răzvan Mihalașcu,

În timpul sezonului de Formula 1 din 2002, Michael Schumacher a condus mai multe modele de Ferrari F2002. Modelul va fi scos la licitație pentru a fi vândut cu ocazia sursei de Formula 1 de la Abu Dhabi, ultima din sezon, relatează Promotor.

Așa arată monopostul Ferrari care urmează să fie vândut la licitație / sursă foto: EPA

Monopostul scos la licitație are numărul de șasiu 219. La bordul acestuia, Michael Schumacher a trecut linia de finish în 2002 în cursele din Franța, Austria și San Marino.

„Modelul F2002 folosit de Michael Schumacher, cu numărul 219, este cu adevărat special. Reprezintă unul dintre ultimele modele din era celor desenate de Rory Byrne cu motor V10. Drept urmare, rămâne una dintre cele mai spectaculoase modele Formula 1 din istorie”, anunţă casa de licitaţii RM Sotheby’s.

La începutul lunii iunie, fostul șef al Formulei 1 a făcut declarații controversate legate de starea de sănătate a lui Michael Schumacher, dând de înțeles că fostul campion „nu este cu noi în acest moment”.

De aproape șase ani, fostul pilot de Formula 1 este în comă în urma unui accident la schi care a avut loc în decembrie 2013. Familia fostului campion a oferit puține detalii despre starea de sănătate lui Michael Schumacher.

Familia a cheltuit pentru tratamentul lui Michael Schumacher peste 40.000.000 de euro.

Publicații din Elveţia și din Germania au dezvăluit că tratamentul urmat de Schumacher se ridică la peste 10 milioane de euro pe an, adică aproximativ 28.000 de euro pe zi.

Michael Schumacher a câştigat 5 titluri mondiale la Ferrari, iar în ianuarie a împlinit 50 de ani.


Citește și:

EXCLUSIV/ Primele fotografii cu Sorina, după ce a ajuns la familia adoptivă. „Este bine, a promis că vom fi prieteni”

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie