Mergi direct la conținut »
Cât a cheltuit până acum familia cu tratamentul lui Michael Schumacher
Sport Libertatea > Sport

Cât a cheltuit până acum familia cu tratamentul lui Michael Schumacher

Cât a cheltuit până acum familia cu tratamentul lui Michael Schumacher. Conform presei internaționale, Corinna, soția fostului pilot F1, a folosit peste 40.000.000 de euro.

Publicații din Elveţia și din Germania au dezvăluit că tratamentul urmat de Schumacher se ridică la peste 10 milioane de euro pe an, adică aproximativ 28.000 de euro  pe zi. În cei aproape patru ani, peste 40.000.000 de euro!

Cât a cheltuit până acum familia cu tratamentul lui Michael Schumacher: peste 50.000.000 de euro în aproape patru ani!

Corinna Schumacher a cheltuit 12.000.000 de euro și pentru a transforma mansarda casei din Glad într-un adevărat centru medical.

La căpătâiul fostului pilot, care a ajuns să cântărească doar 45 de kilograme, sunt mereu 15 medici.

Cât a cheltuit până acum familia cu tratamentul lui Michael Schumacher, care avea o avere de aproximativ 350.000.000 de euro

În momentul în care a suferit groaznicul accident, averea septuplului campion mondial din Formula 1 era estimată la 350.000.000 de euro.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El s-a aventurat pe un traseu nemarcat, a intrat într-un bolovan cu schiurile şi a fost catapultat 34 de metri în aer, lovindu-se cu capul într-o altă piatră. Pilotul neamţ fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar pe 9 septembrie a fost externat şi mutat în locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

epa04538645 (FILE) A file picture dated 14 January 2005 shows German then Formula One driver Michael Schumacher in action during a ski race in the ski resort Madonna di Campiglio, Italy. One year after his skiing accident at a French Alps resort on 29 December 2013, former seven-times Formula One champion Schumacher is still recovering from a head injury sustained in the accident. EPA/BENVENUTI

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 

Zilele trecută, revista germană Bravo a vorbit despre posibilitate ca Schumacher să fie mutat la o clinică de recuperare din SUA.

Conform revistei germane Bravo, acolo el ar urma să fie tratat de medicul specialist în leziuni ale creierului Mark Weeks, din Dallas, Texas (acolo unde Schumacher deține o fermă de vite). Conform anumitor zvonuri, condiția lui Schumacher nu s-a îmbunătățit foarte mult.

Publicaţia spaniolă ”Las 2 Orillas” a scris că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit.

În cadrul unui proces intentat împotriva unei publicaţii care a susţinut că Schumacher poate merge singur, avocatul familiei, Felix Damm, a dedezminţit zvonurile.

”Michael Schumacher nu poate merge şi nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiştilor care îl monitorizează”, a dezvăluit avocatul.

”Din păcate, este în comă, se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui, dar nu credem că mai are prea multe şanse. Toţi cei dragi îl vizitează zilnic, este foarte dureros ce se întâmplă”, a declarat şi un membru al familiei Schumacher în cadrul aceluiaşi proces.

 

Close
Închide
  Close