Mergi direct la conținut »
Mașina preotului Dan Damaschin din Iași a fost vandalizată cu mesaje obscene. Care este motivul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mașina preotului Dan Damaschin din Iași a fost vandalizată cu mesaje obscene. Care este motivul

Mașina preotului Dan Damaschin din Iași a fost vandalizată cu mesaje obscene. Care este motivul

Mașina preotului Dan Damaschin din Iași a fost vandalizată cu mesaje obscene. Mai exact, mașina soției preotului, cunoscut pentru implicarea lui în ajutorarea orfanilor. În fiecare vară, preotul organizează tabere la mare pentru copiii din familii fără posibilități materiale, cu sprijinul binevoitorilor.

De Mihai Niculescu,

Persoane necunoscute au mânjit cu vopsea desene obcene pe mașina soției preotului Damaschin.

Părintele consideră că persoanele vinovate sunt cele nemulțumite de susținerea pe care el și-a arătat-o pentru modificarea Constituției. Dan Damaschin a dus chiar o campanie prin care i-a îndemnat pe oameni să voteze „DA” la referendum. În fiecare seară timp de o săptămână a făcut dezbateri live pe Facebook pe acest subiect, relatează ziaruldeiasi.ro.

Preotul Damaschin crede că persoanele de rea-credință nu se vor opri aici. El a sesizat Poliția, însă se teme pentru siguranța familiei sale. Părintele susține în clipul postat pe Facebook că „nu banii îi fac pe ei, cei din familie”, subliniind că nu pagubele materiale sunt problema. Dan Damaschin se teme ca nu cumva indivizii să intre în casă peste copiii lui ca să îi sperie.


VIDEOREPORTAJ/ Referendumul la sat, ziua II-a, episodul 2.”Nu mă pricep să spun cum arată, dar dacă ar fi toată lumea homosexuali, nu am mai avea în țara asta copii” și „Bani aruncați


 

Close
Închide
  Close