„Corner tradiţional românesc” a fost primul fel din meniul evenimentului, iar invitaţii îşi puteau alege preparatele dintr-o listă cuprinzătoare, pe care aflau inclusiv piperchi, produs tradițional machedonesc.

  • mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)
  • plăcinte machedoneşti servite cu lapte bătut
  • salată de vinete servită cu ardei copţi
  • zacuscă de legume
  • piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie
  • piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie
  • platou de crudităţi

Pe lângă preparatele tradţionale, invitaţii au la dispoziţie şi un „sushi bar station”, iar pe mese au putut găsi o selecţie de blinis cu icre negre.

La aperitiv, invitaţii au primit scoici Saint Jaques şi trei tipuri de tartar.

  • piept de raţă cu Chutney de mango
  • terină de foie gras cu trufe
  • tartar de vită cu chips de cartofi dulci
  • tartar de ton cu biscuiţi de miso
  • scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice
  • tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie

Tot în meniu, la al doilea fel, se regăsesc peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche, piure de broccoli şi vinegretă de mango.

Ca la orice nuntă românescă, din meniu nu puteau să lipsească şi sarmalele. Invitaţii au de ales între sarmale tradiţionale în foi de viţă sau în foi de varză.

„Regina cerealelor din Banat” acuză un procuror de abuz și merge la CEDO: „Am și curaj, am și bani”. Sentința în procesul morții unui electrician de la Cerealcom
Recomandări
„Regina cerealelor din Banat” acuză un procuror de abuz și merge la CEDO: „Am și curaj, am și bani”. Sentința în procesul morții unui electrician de la Cerealcom

Următorul fel:

  • muşchi de vită maturat de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel
  • langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură

Pentru desert, invitaţii vor avea parte de un candy bar.

Petrecerea beneficiază de un open bar, iar lista băuturilor disponibile este una amplă, cu şampanie Dom Perignon, whisky-uri Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal sau Mars Kasei.

Care este meniul de la nunta Simonei Halep. De la piperchi și sarmale la piept de rață, caracatiță și mușchi argentinian

Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.