Mergi direct la conținut »
Mesajul lui Florin Călinescu după moartea Emmei Neagu, gimnasta de la Românii au talent
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mesajul lui Florin Călinescu după moartea Emmei Neagu, gimnasta de la Românii au talent

Mesajul lui Florin Călinescu după moartea Emmei Neagu, gimnasta de la Românii au talent

Florin Călinescu și-a exprimat durerea față de moartea Emmei Neagu, gimnasta care a făcut senzație la Românii au talent și care a încetat din viață la vârsta de 15 ani.

De Dana Aramă,

Emma Neagu a murit pe 7 aprilie, la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată acum doi ani. Anunţul a fost făcut de mai multe organizaţii şi fundaţii caritabile din Canada, unde s-a născut.

Emma Neagu a făcut senzație la ediția din acest an a emisiunii Românii au talent, acolo unde a dansat senzațional în ciuda faptului că avea un picior amputat.

Florin Călinescu, unul dintre jurații de la Românii au talent, a transmis un mesaj după moartea Emmei Neagu.

„Emma. Te rog să ne ierți!”, a scris simplu Florin Călinescu.

La participarea Emmei Neagu la Românii au talent, Florin Călinescu a fost profund impresionat de aceasta.

„Să văd un copil în fața mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, spunea el după prestația pe scenă a Emmei Neagu.

Citește și: Comercianți de obiecte vechi, un restaurator și oameni de afaceri vor fi audiați la DIICOT în dosarul „Tezaurul de la Moscova 2”!

 

Close
Închide
  Close