Mergi direct la conținut »
Povestea impresionantă a Emmei Neagu, de la Românii au talent. A fost diagnosticată cu cancer, iar medicii i-au amputat un picior. Acum face gimnastică și dans! Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Povestea impresionantă a Emmei Neagu, de la Românii au talent. A fost diagnosticată cu cancer, iar medicii i-au amputat un picior. Acum face gimnastică și dans!

Povestea impresionantă a Emmei Neagu, de la Românii au talent. A fost diagnosticată cu cancer, iar medicii i-au amputat un picior. Acum face gimnastică și dans!

La 15 ani, Emma Neagu, originară din Toronto, Canada, are o poveste de viață impresionantă. Dedicată gimnasticii de la vârsta de trei ani și jumătate, aceasta a reușit să facă performanță în acest domeniu și continuă să facă, în ciuda piciorului amputat.

„Am fost diagnosticată cu cancer osos și a fost nevoie să-mi amputeze piciorul”, a povestit Emma la Românii au talent.

„Când a fost diagnosticată, noi credeam că are un hematom. Pe loc l-au scos, după ce a făcut radiografie. «Îmi pare rău să-ți spun, nu este un hematom, este o tumoare», mi-au spus. Nici în acea clipă nu m-am gândit că ei se gândesc la cancer”, a povestit mama tinerei.

„Când i-au spus că pot să-i salveze piciorul, ea a ales să-l amputeze. Cu multă muncă și determinare i-au spus că poate merge înainte dacă alegea această variantă. Și asta a ales”, a adăugat aceasta.

Mama acesteia a mai explicat că aceasta a suferit și două operații la plămâni, pentru că aceștia au fost metastazați.

„Am făcut alegerea bună, pentru că mai voiam să mai fac gimnastică și dans”, a adăugat adolescenta.

„Să văd un copil în fața mea cu asemenea atitudine mi se pare ireal… dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, a spus Florin Călinescu, impresionat de spectacolul oferit pe scenă de Emma, dar și de povestea ei de viață.

„Este admirabil mesajul pe care îl tranmiți. tu le dai oamenilor celor mai frumos exemplu”, a comentat Andra.

Adolescenta a obținut 4 de DA și a trecut în etapa următoare de la Românii au talent.

Citește și: Cazul escrocului Matteo Politi: ce știm despre „falsa medicină” și ce merită oamenii să afle în continuare! După trei zile de dezvăluiri, analizăm care sunt primele concluzii și ce răspunsuri nu au primit pacienții români

 

 
 
Close
Închide
  Close