Mergi direct la conținut »
Mesajul lui Mihai Șora la alegerile prezidențiale 2019. "Forța noastră este votul. Nu alegem doar un om, ne alegem viitorul"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mesajul lui Mihai Șora la alegerile prezidențiale 2019. "Forța noastră este votul. Nu alegem doar un om, ne alegem viitorul"

Mesajul lui Mihai Șora la alegerile prezidențiale 2019. „Forța noastră este votul. Nu alegem doar un om, ne alegem viitorul”

Filosoful Mihai Șora, care este observator independent la alegerile prezidențiale 2019, la o secție de votare din Florența, Italia, a transmis sâmbătă un mesaj pe Facebook.

De Daria Maria Diaconu,

În mesajul postat pe contul său de socializare, Mihai Șora prin care le amintește alegătorilor că forța lor stă în vot.

„Dragi prieteni, vă aștept la vot. Forța noastră este votul. Cine nu conștientizează această propoziție elementară nu a înțeles nimic din temeiurile democrației. Nu alegem doar un om: ne alegem viitorul.

Al Dumneavoastră observator independent (și plin de speranțe) Mihai Șora,
9 noiembrie 2019.

P.S. Echipa de la Florența este formidabilă! Sunt oameni entuziaști și pricepuți. Niciodată votarea nu a fost mai simplă ca acum: fără coadă, fără nervi. #fiecarevotcontează”, a transmis Mihai Șora.

Duminică, 10 noiembrie, au loc alegeri prezidențiale 2019. Românii din diaspora votează la alegerile prezidenţiale 2019, în premieră, timp de trei zile, de vineri, 8 noiembrie, până duminică, 10 noiembrie. În prima zi de vot, secțiile din străinătate s-au deschis la ora 12.00 (ora fiecărei tări), iar în celelalte două zile, votarea începe la ora 07.00. Peste 200.000 de români au votat la secțiile din afara țării.

Close
Închide
  Close