MENIU CAUTĂ
02 Aug. 2018 23:43

Mesajul unei poliţiste din Vaslui pentru „contribuabilii care îi plătesc salariul”: „Nimic nu mă enervează mai mult decât pulifricii ăştia”

Distribuie

Mesajul unei poliţiste din Vaslui pentru "contribuabilii care îi plătesc salariul" a făcut valuri pe Facebook, din cauza limbajului folosit de aceasta. În urma postării, IPJ Vaslui a deschis o anchetă care o vizează pe autoarea mesajului.

După mesajul purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere, a venit rândul unei poliţiste din cadrul IPJ Vaslui să facă o serie de afirmaţii împotriva celor care critică Poliţia Română, în special împotriva contribuabililor care au afirmat că poliţiştii sunt plătiţi din banii lor.

„Din tot scandalul ăsta cu Poliția Română, nimic nu mă enervează mai mult decât pulifricii ăştia care fac afirmaţia că îmi plătesc mie salariul. Că e unul prost acolo sus, nu înseamnă că sunt toţi. Să faci afirmaţia că-mi plăteşti mie salariul, tu… contribuabilul cinstit, deja îţi arată gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica. Si dacă tot am în listă pulifrici din ăştia care îmi plătesc mie salariul, de ce plm (pacea liniştii mele) nu ieşiţi voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca să nu mă cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricăi şi să vă şi nominalizez? Respect!!! #mândrăcăsuntpoliţistă”, este mesajul poliţistei, pe nume Maria Chetran.

La scurt timp după publicarea mesajului, contul de Facebook al poliţistei nu mai era activ.

Mesajul nu i-a lăsat, însă, fără reacţie pe superiorii ei. Reprezentanţii IPJ Vaslui au anunţat că au declanşat o anchetă în acest caz, subliniind că nu tolerează un astfel de limbaj din partea unui poliţist, scrie Adevărul.ro.

Cu privire la mesajul postat de către colega noastră pe o reţea de socializare, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui a dispus verificări, întrucât nu se poate tolera un astfel de limbaj şi de comportament din partea unui poliţist, care îşi desfăşoară activitatea profesională în interesul şi în spijinul comunităţii”, a precizat Silvia Manta, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

În urmă cu două zile, după ce pagina de Facebook a Poliţiei Române a fost asaltată cu review-uri negative, Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei, a un mesaj pentru toți cei care au criticat instituţia.

„Pentru toți care jigniți și urâți Politia Română, va rog ca data viitoare când aveți probleme sa apelați la oricine altcineva nu la poliție! Când va fura bunurile, când va agresează pe strada, când cineva va înșela, la accidentele rutiere când voi sau alții aveți nevoie de ajutorul polițiștilor, va rog sa apelați la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliție!”, a scris acesta.

Ulterior, Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei a transmis că se delimitează de declarațiile purtătorului de cuvânt Ovidiu Munteanu, menționând că mesajul postat de acesta pe pagina de Facebook a IGPR este unul personal.


CITEŞTE ŞI:

VIDEO/Radiografia unei generației: bătrânii, față în față cu o tabără gratuită. ”Am venit direct de la spital să prind un loc în Grecia!”

Citește mai multe despre maria chetran pe Libertatea.

Comentarii