Polițiștii din Giurgiu au anunțat că accidentul a avut loc marți, în jurul orei 13, în afara localității Plopșoru.

A fost implicat un microbuz cu 8+1 locuri, înmatriculat în Marea Britanie, cu volan pe dreapta care se deplasa de la București către PTF Giurgiu, în care se aflau cetățeni bulgari”, a anunțat IPJ Giurgiu, conform Jurnal Giurgiuvean.

Microbuzul cu 8+1 locuri, care s-a răsturnat, este înmatriculat în Marea Britanie, având volan pe dreapta.

Nouă persoane, șapte adulți și doi copii, se aflau în vehiculul implicat în accident.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu precizează că persoană a rămas încarcerată şi a murit în urma accidentului. Este vorba despre un adolescent în vârstă de 15 ani.

„În accidentul rutier sunt implicate 9 persoane (2 copii și 7 adulți), dintre care o persoană încarcerată (care a decedat). Șase victime au necesitat transport la spital (inclusiv cei 2 copii), acestea fiind în stare stabilă, fără traumatisme majore”, anunță ISU Giurgiu, conform sursei citate.

La locul accidentului au fost trimise două echipaje de poliţie rutieră, un echipaj poliţie rurală şi 7 ambulanţe. ISU Giurgiu a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare şi una pentru victime multuiple.

surăs foto: Jurnal Giurgiuvean


Citește și:

Povestea spusă „fără teamă sau favoruri” a familiei de români cu care The New York Times a lovit în Trump. Tatăl lui “Baby Constantin” are două condamnări în Franța și este cercetat pentru violență într-un dosar penal la Râmnicu-Vâlcea. Mama a spus că a fost sterilizată forțat în România, deși cererea scrisă cu mâna ei e la Spitalul Județean

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase