De Mihai Niculescu,

Decizia ca Mihai Chirica să candideze pe listele PNL ar fi fost luată marți, iar cel care a sugerat viitoarea sa apartenență a fost chiar edilul.

Diminca trecută, preşedintele PNL Iași Costel Alexe nu a negat prezentarea lui Mihai Chirica drept candidat al PNL Iaşi la primărie, dar a spus că decizia se va lua după un sondaj derulat la Iași ale cărui rezultate urma să fie făcute publice zilele acestea.

Primarul Mihai Chirica a fost întrebat de jurnaliști despre modul în care va candida la alegeri, dar a evitat să ofere un răspuns fără echivoc. Surse politice au precizat pentru „Ziarul de Iaşi” că singurele negocieri care se mai duc în prezent între PNL şi Mihai Chirica ţin de nominalizarea candidaţilor pentru lista de Consiliu Local. Asta pentru că edilul îşi doreşte ca apropiaţi ai săi să fie pe listă astfel încât în următorul mandat să se poată baza pe votul lor la proiectele propuse.

„Voi anunţa dacă voi candida independent sau pe liste. Suntem o provincie caralegiană (sic!), în momentul de faţă, nu ne găsim nici candidaţii. Una peste alta, va trebui să iau şi eu o cale pe care să merg. Ea poate fi definită, trasată de nişte principii. Principalul principiu este conlucrarea cu Iaşiul şi Moldova, pentru dezvoltarea acestei regiuni”, a declarat marți primarul.

Citeşte şi:

Pacienta-cobai! A acceptat să fie supusă unei operații în premieră în România pentru că i s-a promis că va fi făcută de un anumit medic. Intervenția chirurgicală a fost făcută de altcineva!

Tudorel Toader lovește din nou! Deşi s-a dovedit că a plagiat, decanul unei facultăţi din Iaşi a fost ales în Consiliul şi Senatul Universităţii

Documente din Spitalul Inimii de la Cluj: România nu își numără morții din secțiile de anestezie și terapie intensivă! Îi mută fictiv pe secții și mor după fix 10 minute!

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit
GSP.RO

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur