Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Mihai Morar, alături de două fetițe cu grave probleme de sănătate. „A fost cea mai faină tură de alergare din toată viața mea!”

Mihai Morar a reușit în mai puțin de 24 de ore, să strângă 100 de orădeni pentru o cursă de alergare de 9 km. Realizatorul de radio și tv este alături de două fetițe, cu probleme grave de sănătate.

De Livia Lixandru,

„Azi, am alergat PAȘI PENTRU COPILAȘI. Cea mai faină tură de alergare din toată viața mea. Mulțam celor peste 100 de oameni faini din Oradea, de la 11 la 65 de ani, care au venit cu mine la evadarea din Casa Radio ZU.

Am dat o tură de 9 kilometri prin oraș și, înainte, fiecare alergător a donat pentru a le da “pași” gemenelor Ingrid și Maya. Mulțam fain pentru alergare și “fapte bune”. De fapt, două ritualuri care fac inima să bată mai tare”, a declarat DJ-ul Radio ZU.

 Această acțiune s-a „născut” din dorința de a strânge 100.000 de dolari pentru gemenele Ingrid și Maya care au nevoie de o operație complicată, singura care le-ar da șansa să meargă vreodată. Intervenția se poate realiza în Statele Unite ale Americii. Înainte să plece în cursa de 9 km, cei care au acceptat provocarea DJ-ului Radio ZU au fost invitați să doneze și… au făcut-o.

„Donăm și plecăm”, asta a spus Mihai Morar cu doar câteva minute înainte să plece în cursa inedită. 

„Pe toți cei care locuiesc în orașul acesta și aleargă, știu că sunt mulți, îi chem mâine la o tură ușoară de alergare. La ora 15.00, plecăm de la casa Radio ZU, donăm niște bani în urne și apoi mergem să facem pași pentru copilași!”, așa a sunat îndemnul lui Mihai Morar pentru toți cei care fac mișcare și fapte bune, îndemn care a venit cu 24 de ore înainte de ZUper chemarea la urnă.

Marcel Ciolacu și-a anunțat colegii că Viorica Dăncilă va fi săltată de către DNA
Recomandări
Marcel Ciolacu și-a anunțat colegii că Viorica Dăncilă va fi săltată de către DNA
 

Întreaga desfășurare de forțe a avut un rezultat absolut impresionant. La finalul zilei cu numărul 4 din Orașul Faptelor Bune, mama gemenelor Ingrid și Maya a primit ZUper vestea: oamenii de bine au reușit să strângă 100.000 de dolari, fix suma de care aveau nevoie fetele ei. România „Trăiește prin dăruiește”! Pentru al 4-lea an consecutiv, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” s-au mutat în Orașul Faptelor Bune.

Citeşte şi:

Votul electronic, un vis de un miliard de euro în ţara în care încă se votează în butoaie de murături. INTERVIU cu şeful AEP: „În 2020 vom decide ce sistem alegem – internet sau maşini electronice, ca în SUA”

Libertatea lui Tetelu | Istoricul Mădălin Hodor: „Ceaușescu turba când auzea ceva rău despre el la Radio Europa Liberă”

Ca și Cumpănașu, șefa direcției din Ministerul Dezvoltării, care a fost la nunta acestuia și i-a și dat banii pe proiect, amenință Libertatea cu judecata!

RECOMANDĂRI
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
Close
Închide
  Close