De Ioana Tomescu,

„Rămâne cum am stabilit: o ”duamnă” agresivă și minicinoasă, care în loc să dea explicații despre acuzațiile aduse din interiorul Ministerului de Interne cu probe certe, cu raport care cuprinde date clare, cu raport pus/retras pentru că au fost forțați oamenii să mintă, în loc să explice lucrurile astea, ea continuă să fie o mincinoasă agresivă, că atâta știe. Dacă tot dă astfel de declarații pe la microfoane, altele decât cel găsit la ea acasă în priză, poate mai bine ne-ar explica cum e cu domnul Despescu. A uitat să explice și toate acuzațiile aduse domnului Despescu. Domnul Despescu a câștigat procesul împotriva ei în instanță, niște judecători s-au pronunțat, dar asta nu mai spune!”, a spus Mihai Tudose, pentru stiriperuse.ro.

Fostul premier îi cere ministrului să explice evenimentele violente din 10 august, din Piața Victoriei, precum și scandalul cu microfonul găsit în priza din locuința lui Carmen Dan.

Despre faptul că ministrul de Interne l-a numit „doctor în faresism”, Tudose a răspuns ironic și a spus că „duamna fiind un mare om de cultură și știință este cea mai îndreptățită să dea verdicte, eu exprimându-mi convingerea că am uitat mai mult decât a citit ea”.

„În concluzie: o mincinoasă dovedită, căreia i s-a ordonat de la partid să iasă public să se spele. În rest, închid dialogul cu acest personaj, care în curând va deveni de tristă amintire, având în minte și zicala ”nu intra în dialog cu prostul, că se dezgheață și te inundă!”, a mai spus Tudose pentru stiripesurse.ro.

Tensiunile dintre Carmen Dan, pe de-o parte, și șeful DGA Cătălin Ioniță și fostul premier Mihai Tudose, de cealaltă parte, au apărut luni, după ce șeful DGA și fostul șef al Poliției Române Cătălin Ioniță a prezentat o scrisoare publică în care prezintă situația din Ministerul Afacerilor Interne și a atacat-o dur pe ministrul Carmen Dan, spunând că a fost prins la mijloc în disputa dintre aceasta și fostul premier Mihai Tudose. „Trebuie să înceteze minciunile, manipulările şi mascarada din minister”, a spus Ioniță.

Armata s-a răzgândit: familia cu opt copii poate să rămână peste iarnă în cazarma părăsită
Recomandări

Armata s-a răzgândit: familia cu opt copii poate să rămână peste iarnă în cazarma părăsită

Mihai Tudose a intervenit în scandalul dintre cei doi amintind de episodul din 2018, pe vremea când era premier, legate de demiterile de la vârful Poliției Române și despre disputa cu Carmen Dan.

„Această mostră de jalnic caracter organizează alegerile… În fața ei depun jurământul de onoare tinerele generații de polițiști… ei stând drepți în fața unei mincinoase care, fiindcă are tricou cu PSD dat de Dady Dragnea pare intangibilă!”, spune Mihai Tudose.

O primă reacție de la Carmen Dan a venit tot luni, când a zis despre Cătălin Ioniță că „un ofițer de carieră care invocă onoarea își pune uniforma în cap în modul acesta”.

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu
Recomandări

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu

Fotografie principală: Hepta


Citește și:

Cătălin Ioniță, șeful DGA și fostul șef al Poliției Române, o atacă dur pe Carmen Dan: „Trebuie să înceteze minciunile, manipulările şi mascarada din minister”

Mihai Tudose, intervine în scandalul dintre Cătălin Ioniță și Carmen Dan. Atac dur la ministrul de Interne: „Mincinoasă, agresivă și incompetentă”

Carmen Dan răspunde acuzațiilor lui Cătălin Ioniță, șeful DGA: „Un ofițer de carieră care invocă onoarea își pune uniforma în cap în modul acesta”

Tensiuni între Carmen Dan și Mihai Tudose. Ministrul de Interne îi răspunde dur fostului premier: „Bădăran, oportunist şi securist”

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse