Mergi direct la conținut »
Tensiuni între Carmen Dan și Mihai Tudose. Ministrul de Interne îi răspunde dur fostului premier: „Bădăran, oportunist şi securist”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Tensiuni între Carmen Dan și Mihai Tudose. Ministrul de Interne îi răspunde dur fostului premier: „Bădăran, oportunist şi securist”

Tensiuni între Carmen Dan și Mihai Tudose. Ministrul de Interne îi răspunde dur fostului premier: „Bădăran, oportunist şi securist”

Carmen Dan l-a taxat foarte dur pe Mihai Tudose, după ce fostul premier a spus luni despre ministrul de Interne că este „mincinoasă, agresivă și incompetentă”. Dan l-a numit pe Tudose „bădăran, oportunist și securist”, după ce fostul premier a intervenit ieri în scandalul dintre ministrul de Interne și șeful DGA Cătălin Ioniță.

De Ioana Tomescu,

„E adevărat că prins culoare și a ținut morțiș să se penibilizeze și domnul Tudose, că e plină politica românească de domnișori din ăștia frustrați care știu să lupte cu femeile jignind. Am să-i răspund scurt, pe înțelesul dânsului: bădăran, oportunist, securist. Nu neapărat în ordinea asta. Alegeți dumneavoastră ordinea”, a spus Carmen Dan. Despre Cătălin Ioniță, ministrul a spus că „e un domn care și-a dorit să fie personaj”.

Tensiunile au apărut luni, după ce șeful DGA și fostul șef al Poliției Române Cătălin Ioniță a prezentat o scrisoare publică în care prezintă situația din Ministerul Afacerilor Interne și a atacat-o dur pe ministrul Carmen Dan, spunând că a fost prins la mijloc în disputa dintre aceasta și fostul premier Mihai Tudose. „Trebuie să înceteze minciunile, manipulările şi mascarada din minister”, a spus Ioniță.

Mihai Tudose a intervenit în scandalul dintre cei doi amintind de episodul din 2018, pe vremea când era premier, legate de demiterile de la vârful Poliției Române și despre disputa cu Carmen Dan.

„Această mostră de jalnic caracter organizează alegerile… În fața ei depun jurământul de onoare tinerele generații de polițiști… ei stând drepți în fața unei mincinoase care, fiindcă are tricou cu PSD dat de Dady Dragnea pare intangibilă!”, spune Mihai Tudose.

O primă reacție de la Carmen Dan a venit tot luni, când a zis despre Cătălin Ioniță că „un ofițer de carieră care invocă onoarea își pune uniforma în cap în modul acesta”.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

Fotografie principală: Hepta


Citește și:

Cătălin Ioniță, șeful DGA și fostul șef al Poliției Române, o atacă dur pe Carmen Dan: „Trebuie să înceteze minciunile, manipulările şi mascarada din minister”

Mihai Tudose, intervine în scandalul dintre Cătălin Ioniță și Carmen Dan. Atac dur la ministrul de Interne: „Mincinoasă, agresivă și incompetentă”

Carmen Dan răspunde acuzațiilor lui Cătălin Ioniță, șeful DGA: „Un ofițer de carieră care invocă onoarea își pune uniforma în cap în modul acesta”

Close
Închide
  Close