MENIU CAUTĂ
10 Iul. 2013 06:42 , de Adrian Văduva

Ministrul Educaţiei, luat la ţintă de Victor Ponta! Motivul INCREDIBIL pentru care a fost certat Remus Pricopie

Distribuie

Prim ministrul îi reproşează că nu ştie ştie cum să comunice în spaţiul public, unui ministru care este, culmea, decan al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA. Victor Ponta s-a enervat pe subordonatul său pentru faptul că a fost „sac de box” într-o emisiune televizată. În opinia şefului Guvernului un ministru trebuie să fie eficient, dar să ştie şi cum să comunice public.
„Mă interesează ca un ministru să fie eficient şi să îşi facă treaba, dar să aibă grijă şi la comunicare, că în job-description-ul funcţiei de ministru intră şi modul în care comunici. De exemplu, Remus Pricopie, pe care l-am felicitat pentru faptul că a organizat bine bacalaureatul, l-am certat astăzi că nu am înţeles aseară cum s-a dus să stea singur, să-l ia la bătut cinci jurnalişti”, a spus Victor Ponta, la România TV.
Preşedintele PSD i-a şi explicat ministrului Educaţiei cum ar fi trebuie să acţioneze în respective emisiune: să prezinte explicaţii, nu să se transforme într-un „sac de box”.
 

Citește mai multe despre Victor Ponta și PSD pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii