18 Oct. 2017 16:23

Ministrul Transporturilor, în prima sa ședință de Guvern: Se va lucra 30 de zile pe lună, în fiecare zi, fără sărbători; Ce i-a răspuns premierul

Distribuie

Ministrul Transporturilor, în prima ședință de Guvern: ”Se va lucra 30 de zile pe lună, cât e nevoie, în fiecare zi, fără sărbători”, a promis Felix Stroe, care a depus jurământul de învestitură cu o zi în urmă. Premierul i-a replicat: ”Mulţumesc. Totuşi, dacă se poate, să facem o dispensă pentru februarie, vă rog frumos”. “Da, 28 de zile în februarie”, răspuns Stroe. 

Premierul Mihai Tudose le-a urat succes şi bun venit în echipa guvernamentală noilor membri ai Cabinetului: ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, şi ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica.

Felix Stroe a ținut să transmită că ministerul pe care îl conduce se va intensifica ritmul, lucrându-se zilnic dacă e nevoie, fără sărbători, pentru a realiza obiectivele prevăzute în programul de guvernare.

“La Ministerul Transporturilor se continuă ceea ce s-a făcut până astăzi. Se măreşte ritmul. Se va lucra 30 de zile pe lună – cât e nevoie, în fiecare zi – fără sărbători, astfel încât să dăm veşti bune românilor, să vadă cu ochii lor că ceea ce e scris în programul de guvernare se înfăptuieşte”, a spus Felix Stroe.

“Mulţumesc. Totuşi, dacă se poate, să facem o dispensă pentru februarie, vă rog frumos”, a replicat premierul.  “Da, 28 de zile în februarie”, a spus Stroe.

Citește și: Declarații EXCLUSIVE: Ministrul Turismului, despre cazul Omnia Turism. Ce se întâmplă cu turiștii, după sinuciderea lui George Negru?

Loading...
Comentarii