MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, despre firmele străine de la autostrăzi: „Șmecheri, cu două mape, care vor bani nemunciţi”

Distribuie

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, îi vede pe străinii care lucrează la autostrăzi drept „șmecheri, cu două mape, care vor bani nemunciţi”. Ministrul a vrut să puncteze situația companiilor străine care câștigă licitațiile pentru construcția de autostrăzi iar apoi concesionează lucrările efective unor firme românești. Tocmai pentru a nu se ajunge în situația opririi lucrărilor, Cuc anunțase recent „SMURD-ul pentru drumuri”, companiile de stat care să preia lucrările în cazul unor asemenea blocaje.

Dacă firmele străine refuză să plătească firmele românești partenere, contractele lor vor fi reziliate, promite ministrul transporturilor, Răzvan Cuc.

N-a pornit nimeni o campanie împotriva constructorilor de altă origine decât cea din România, numai că m-am săturat de şmecherii ăştia care vin în România, cu două mape şi care îşi asumă nişte lucruri în momentul când vin şi depun oferta, după ce au depus oferta, primele lucruri la care se gândesc e cum să mai facă un „claim”, acei bani nemunciţi de care vorbeşte toată lumea a spus Răzvan Cuc, potrivit Digi24.

În acest context, Cuc a vorbit despre compania de stat afiliată CNAIR care să preia lucrările în regim de urgență.

Această firmă va fi dotată cu toate utilajele necesare ca să poată să intre, să lucreze în regie proprie, la obiectivele mari cum ar fi cazul Centurii Mihăileşti, unde se va intra în regie proprie să lucreze CNAIR cu utilajele pe care le au în dotare a mai spus ministrul transporturilor.


Citește și: Carmen Dan, reacție vehementă la adresa judecătoarei care a ironizat, criticat și acuzat o femeie agresată de soț. „Mă simt umilită ca ministru și ca femeie”


 

Citește mai multe despre razvan cuc pe Libertatea.

Comentarii